Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Balti riigid arutavad Tallinnas kliimamuutusi ja energiaprobleeme (2007-10-03 16:52:06)


Neljapäeval, 4. oktoobril korraldab Keskkonnaministeerium koos Euroopa Komisjoniga seminari kliimamuutustest ja energiaprobleemidest, kus Balti riikide juhtivad spetsialistid räägivad senitehtust ning arutavad tulevikuplaane.

„Kliimamuutused ja energiaprobleemid on meie üheks suuremaks väljakutseks nii riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil,“ ütles Keskkonnaministeeriumi abiminister Rita Annus. „See seminar annab hea võimaluse arutada koostöövõimalusi kliimamuutuste vallas Euroopa Komisjoni ja Balti kolleegidega,“ lisas Annus.

Kahepäevasel seminaril arutatakse energia- ja kliimapoliitikat Balti riikides, keskendudes transpordile, heitkogustega kauplemise süsteemile ja riiklikule kasvuhoonegaaside jaotuskavale. Seminari korraldajad ootavad kuulajatelt ka mõttevahetust energiakaitse, taastuvate energiavarude ja energia tõhususe teemal.

Samuti räägivad seminaril osalejad sellest, kuidas on siiani saavutatud Kyoto protokollis seatud eesmärke kliimamuutustega toimetulekuks. Kyoto protokoll on sõlmitud kuni aastani 2012 ja seminar keskendub ka sellele, mida ja kuidas tulevikus kliima kaitseks ette võtta.

Seminar „Climate Change and Energy Policies“ („Kliimamuutused ja energiapoliitikad“) toimub 4.-5. oktoobrini Tallinnas Olümpia hotellis.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 03.10.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.