Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loodusmuuseumis tuleb näitus “Sügis metsas” (2007-10-02 09:54:45)

 

Selleks korraks on suure seenenäitusega siis ühel pool. Aga sügis kestab edasi ja seeni võib leida kuni öökülmade saabumiseni. Metsas ringi uidates võib märgata muudki põnevat – puude-põõsaste lehed on nagu suur maalritöö, valminud on mitmesugused marjad, mis sööma meelitavad, taimedel on viljade levitamise aeg, siin on põdrapull oma keha kergendanud jättes maha hunniku pabulaid jne.

Kõike seda saab metsa minemata näha meeleolukal väljapanekul „Sügis metsas”, kus jagub uudistamist nii suurtele kui väikestele.

Sügisnäitus avatakse 3. oktoobril.

Seenenäituse jätkuna jäävad üles Vello Liivi sadakond suurepärast seenefotot; tutvuda saab mikroskoopiliste seente ning mürgiste ja söödavate marjadega. Lapsed saavad mängida seente ja marjade äratundmise mängu.

„Sügis metsas” jääb avatuks kuni 14. oktoobrini, Eesti Loodusmuuseumis (Lai 29a, Tallinn), kolmapäevast pühapäevani 10.00–17.00.

Ekskursioonid: tel 641 1739. Näituse koostaja: Jana-Maria Habicht, botaanik 660 3327.

Allikas: Eesti Loodusmuuseumi 02.10.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.