Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Olustveres toimuvad Eesti künnimeistrivõistlused (2007-09-27 15:21:04)


Reedel, 28. septembril kell 13.00 avab põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Olustveres Eesti künnimeistrivõistlused.

28. ja 29. septembril aset leidvatel Eesti künnimeistrivõitlustel toimuvad lisaks parimate kündjate väljaselgitamisele erinevad üritused ja show-demonstratsioonid laiale publikule.

Esimene võistluspäev algab reedel kell 11.00 künniõpetuse ja proovikünniga. Kell 14.00 võistlevad noorkündjad ja meistrite klassi kündjad kõrrepõllul. Seejärel demonstreeritakse mullaharimismasinaid ning toimub auto-motoshow, kus esitletakse Eesti kiiremat autot.

Laupäeva hommikul kell 9.30 toimub künnivõistlus rohumaal meistrite klassis ning kõrrepõllul noorkündjate ja pöördatrade vabaklassis. Võimalus on külastada hoidiste messi, samuti jälgida hobukündi, kündi linttraktoriga ning traktori vigursõitu. Mõlemal päeval on avatud vanade hoburiistade näitus ning saab proovida vibulaskmist, sõita kombaini ja traktoriga.

Eesti künnimeistrivõitluste lisainfo on kättesaadav Eesti Künniseltsi koduleheküljel aadressil: www.atammel.ee/eks.htm.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 27.09.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.