Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli üliõpilasesindus esitas rektorikandidaadiks professor Hardi Tulluse (2007-09-20 09:20:50)

 

Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus seadis oma koosolekul ühehäälselt üles rektorikandidaadiks praeguse rektori kohusetäitja prof Hardi Tulluse.

 

Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus otsustas 19. septembril toimunud korralisel koosolekul esitada omapoolse rektorikandidaadi. Üliõpilasesinduse esimehe Silver Kuusiku sõnul langetati valik kahe kandidaadi – põllumajandus- ja keskkonnainstituudi poolt rektorikandidaadiks ülesseatud prof Kalev Sepa ja praeguse rektori kt prof Hardi Tulluse vahel. Mõlemad kandidaadid kohtusid üliõpilaskonnaga, selgitades oma visioone.

Tudengid lähtusid valikut tehes oma kriteeriumidest ja ette oli valmistatud teadmiste testimiseks ka „tunnikontroll”. Arutelude tulemusena otsustati üles seada prof Hardi Tulluse kandidatuur.

 

“Üliõpilaskond ei tohi olla pelgalt pealtvaataja protsessis, kus valitakse ülikoolile rektor ja seeläbi ka ülikoolile tulevik. Leian, et tudengid peaksid kindlamalt oma seisukohti väljendama ning seisma oma õiguste eest,“ kommenteeris rektorikandidaadi esitamist üliõpilasesinduse esimees Silver Kuusik.

 

Professor Hardi Tullus on sündinud 1956. aastal. 1979. aastal lõpetas ta Eesti Põllumajanduse Akadeemia metsamajanduse erialal. 1987. aastal kaitses bioloogiateaduste kandidaadi kraadi.

 

Aastast 1989 töötab Hardi Tullus Maaülikoolis. 1996 valiti ta metsakasvatuse professoriks. Hardi Tullus on kaks korda olnud valitud metsandusteaduskonna dekaaniks. 2003. aastast on ta Maaülikooli õppeprorektor ja tänavu 1. juulist ka rektori kohusetäitja.

 

Rektorikandidaate saab valimiskomisjonile esitada 25. septembrini. Maaülikooli rektori valimine on 19. oktoobril.

 

Lisainformatsioon: Silver Kuusik, Eesti Maaülikooli Üliõpilasesinduse esimees, tel 52 48456, silver.kuusik@emu.ee.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 20.09.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.