Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Suuri sügistorme lähiajal oodata ei ole (2007-09-19 16:21:18)

 

Kuigi lähipäevadel on oodata keskmisest tugevamat tuult, siis on ilmajaama hinnangul siiski tegemist väiksema tormiga ja ka lähiajal pole tugevaid sügistorme oodata.

 

Eesti Meteroloogia ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) valvesünoptik ütles Päevaleht Online`ile, et kolmapäevaks ennustati küll tormi, kuid tuul ei tõusnud siiski nii tugevaks. Tuule tugevus jääb täna 15-19 meetrini sekundis ja nõrgeneb öö hakul. Sünoptiku sõnul on tegemist kõige nõrgema tormiga, tugev torm algab tuule kiirusest 21 meetrist sekundis.

 

Tugevama tuulega ilmasid on oodata veel neljapäevast laupäevani, kui tuule kiiruseks on 15-18 meetrit sekundis. Sünoptik selgitas, et nädala lõpu poole läheb ilm natuke soojemaks ja seega pole tugevat sügistormi lähiajal oodata.

 

Vihma ennustab ilmajaam kuni laupäevani, sealt edasi peaks taevas selginema ja ilm minema kuivemaks. Soojakraadid jäävad nädala teisel poolel 13 kuni 18 kraadi piiresse, mis on sünoptiku hinnangul suhteliselt soe sügisilm.

 

Allikas: Eesti Päevaleht 19.09.2007.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.