Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus avatakse tähtsate tegelaste tammik (2007-09-13 06:33:35)

 

Reedel, 14. septembril kell kolm avatakse pidulikult Ihaste külje all asuv Tartu tammik, kus hakkavad seisma Tartu jaoks tähtsate inimeste istutatud tammed.

“Tammik kui selline sümboliseerib igikestvust. Seda nii nende inimeste mõistes, kes on tamme istutades oma jälje jätnud, kui selle ilusa koha mõistes, mis meist tulevatele põlvedele jääb,” ütles Tartu linnapea Urmas Kruuse.

Lammi tänava, Nõlvaku tänava ja Pallase puiestee ristmiku ääres asuvasse tammikusse saavad oma tamme istutada kõik linna aukodanikud ja tähtsad külalised. “Kõigi tartlaste puud kahjuks tammikusse ei mahu, aga sellegipoolest võiks iga tartlane endast jälje jätta, istutades igal aastal ühe puu – kasvõi oma koduhoovi,” rääkis Kruuse.

Reedesele pidulikule tammede istutamisele on oodatud Tartu linnapead, taasiseseisvumise järel valitud aukodanikud, keskkonnaminister ning sõpruslinna Tampere esindajad. Avamisel esinevad puhkpilliorkester Tartu ja Tartu Poistekoor, sõna võtavad linnapea Urmas Kruuse, kultuuriminister ja Tartu tammiku idee autor Laine Jänes ning peaminister Andrus Ansip.

Lisainfo: Tartu linnapea Urmas Kruuse, tel 736 1221.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 12.09.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.