Taimsete toodete mikrobioloogiline ohutus
(4 akd tundi)
Koolitus toimub 23. mail 2025
(registreerumine kuni 19. maini 2025)
kell 9.00 - 12.15
Veebikeskkonnas BigBlueButton
Prof Mati Roasto koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele lühiülevaate taimsete toodetega seonduvatest mikrobioloogilistest toiduohtudest ning tootmishügieeni tagamise põhimõtetest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Taimsed tooted toidutekkeliste haiguste k.a haiguspuhangute põhjustajana;
- Taimsete toodete riknemise ja ohutuse mikrobioloogilised indikaatorid;
- Tootmishügieeni tagamise põhimõtted;
- Listeria monocytogenes'e olulisus taimsetes valmistoodetes ning riskide ohjamine.
Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Tegemist on tasulise koolitusega, hinnaga 65 eurot.
Toiduohutuse valdkonnas on tulemas veel veebikoolitused:
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (26.-28. august 2025)
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
www.emu.ee/taiendusope
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade