Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium tellis PRIA-lt sektoriküsitluse (2007-08-31 14:48:19)


Põllumajandusministeerium tellis Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametilt (PRIA) põllumajandus- ja kalandussektori küsitluse, millega soovitakse välja selgitada, millised maakondlikud, üleriigilised ja erialaorganisatsioonid esindavad sektori ettevõtjate majanduslikke ja erialaseid huve.

Põllumajandusministeeriumil on küsitluse tulemuste alusel kavas ümber kujundada sektori ühistegevuse rahastamine ja avalike ülesannete delegeerimine sotsiaalpartneritele.

Küsitlus on välja saadetud 6800-le põllumajandusettevõtjale ja 1590-le kutselisele kalurile, kelle aastase toodangu lisandväärtus on üle 2 ESU (37550 krooni). 31. augustil saadab PRIA viimased küsitluslehed välja veel alternatiivse põllumajandustootmisega tegelevatele ettevõtjatele (mesinikud, aiandustootjad, karusloomakasvatajad jne), kelle andmete kogumiseks ja täpsustamiseks on palutud ka erialaliitude abi.

Küsitlusse on lisaks kaasatud u 600 muu maaettevõtlusega tegelevat ettevõtjat, kelle esindajad (MTÜ Eesti Maaturismi, Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit, EVEA jne) on aastaid osalenud maaelu arengukava ettevalmistustöös.

Küsitlusele vastamise tähtaeg on 25. september ning küsitluse tulemusi on põllumajandusminiseetriumil kavas esitleda oktoobri keskel.

Lisainfo: Alar Oppar, ministri nõunik, telefon 6256 273 või 5836 3274, e-post: alar.oppar@agri.ee.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 31.08.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID