Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikool ja TÜ üliõpilasesindus korraldavad kooli alguse puhul tasuta kontserdi (2007-08-30 13:31:56)

 

Esmaspäeval, 3. septembril 2007 algusega kell 20 korraldab Tartu Ülikool koostöös üliõpilasesindusega ülikooli 375. aastapäeva ja kooli alguse puhul Tartu Raekoja platsil tasuta kontserdi, kus esineb ansambel ELIIT.

Kontserdi ühe korraldaja, TÜ 375. aastapäeva ürituste produtsendi Kulno Kungla sõnul on kontsert mõeldud nii üliõpilastele, kui ka kogu linnarahvale ning selle eesmärk on tõmmata tähelepanu Tartu Ülikooli 375. aastapäeva tähistamisele.

"ELIIDI näol on tegemist vaid selleks puhuks kokku tulnud unikaalse muusikalise kooslusega, kuhu kuuluvad Vaiko Eplik, Chalice, Raul Saaremets ja Tursk. ELIIT interpreteerib eri artistide muusikat omas, vürtsikas võtmes. Tulemus on kindlasti nauditav," ütles Kungla.

Vaiko Eplik, Chalice, Raul Saaremets ja Tursk esitavad tuntud muusikapalu Chalice´i ja ansamblite Vaiko Eplik & Eliit, Röövel Ööbik ning Ans Andur repertuaarist.

TÜ Üliõpilasesindus esitleb ürituse raames Tartu Ülikooli uut üldteklit. Üliõpilasesinduse logodega varustatud telgist saavad kiiremad tudengid endale kohapeal tekli soetada. "Kuna tekleid on piiratud arv, siis ei pruugi neid kõigile soovijatele jaguda. Võtame vastu ka ettetellimusi, sel juhul läheb mütsi kättesaamisega mõni nädal aega," ütles üliõpilasesinduse teabespetsialist Marju Himma. Himma sõnul saab iga värske tekliomanik väärika peakattega kaasa ka mõne hea mõtte üliõpilasesinduse poolt. Tekkel maksab 275 krooni. Lisaks teklile saab telgist osta ka ülikooli omanäolisi juubelimeeneid.

Õhtut juhib Vanemuise teatri näitleja Ott Sepp. Kontserdi jätkupidu toimub klubis "Kellele ei meeldiks Johnny Depp?" (Kompanii 2).

Veel infot TÜ tekli kohta aadressil: _http://www.tyye.ee/tekkel_
Tartu Ülikooli 375. aastapäeva koduleht: _http://www.ut.ee/ut375_

 

Allikas: TÜ 30.08.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.