Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hansaplant avas uuendatud aianduskeskuse (2007-08-24 15:20:06)

 

Neljapäeval, 23. augustil avas OÜ Hansaplant uuendatud aianduskeskuse.

 

Hansaplanti uuest hoonest peaks kujunema Eesti kaasaegseim aianduskeskus. Toalillede müügiks vajalikud tingimused on loodud tänapäevase tipptehnoloogia abil. Kogu kauplus on ehitatud kõiki uusimaid aianduskeskuse jaoks olulisi reegleid järgides; nii ehitajateks kui sisustajateks olid aiandusvaldkonna tippfirmad Hollandist.

 

Hansaplant on Eesti suurimatest aianduskeskustest ainus, mis baseerudes Eesti kapitalile on ehitanud kaasaegse aianduskeskuse. Uue hoone ehitusse investeeris firma 23 miljonit krooni ning selle valmimisega suureneb aiandus- ja kodukaupade müügipind kolm korda. Kokku on uuenenud aianduskeskuses sisepinda 2400 m², õuetaimede müügipinda 15 000 m². Toalillede, aia- ja kodukaupade valdkonna laiendamisega prognoosib Hansaplant järgmise kolme aasta jooksul müügikäibe kahekordistada.  

 

Hansaplant on seni olnud tuntud kui peamiselt istikuid ja vähemal määral aiakaupu pakkuv aianduskeskus. Uue hoone valmimisega soovib Hansaplant pakkuda praegustele ja tulevastele klientidele rohelisele kaubamajale kohast kõrget teenindustaset, laienenud tootevalikut ning kvaliteetset kaupa. Uuenenud kaubavalikus on toalilled, ümbrispotid, erinevad sisustus- ja kodukaubad, aksessuaarid, jne - kõik, mis jääb koduuksest sissepoole. 

 

Aianduskeskus on avatud esmaspäevast reedeni kl 9-19, laupäeval kl 9-17 ja pühapäeval kl 10-17.

 

Allikas: www.hansaplant.ee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Fotod: Väino Eskla


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.