Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinn teeb taasiseseisvumispäeva meeldejäävaks (2007-08-20 07:51:03)

 

Ka sel aastal tähistatakse 20. augustil taasiseseisvumise aastapäeva Tallinnas mitmete pidulike sündmuste ja rahvapidudega.

 

16 aasta tagust Eesti lähiajaloo üht tähtsaimat päeva meenutavad tallinlased lillede asetamisega Teletorni juurde, pidulikud tseremooniad viiakse läbi ka 20. augusti mälestuskivi juures Toompeal ja Vabaduse kella juures.

 

Kell 10.00 avab linnapea Edgar Savisaar ajaloolised Trepi tänava ja Nõelasilma värava, mis on ühtlasi meenutus Tallinna ühest traagilisimast sündmusest - 9. märtsil 1944. aastal toimunud punaväe pommirünnakust.

 

Juba neljandat korda pakub see päev eakohast meelelahutust ka vabaduse taastamise aegu sündinuile. Keskpäeval algab Harjumäel neljatunnine noortebändide kontsert, kus esinevad viis ansamblit, peaesinejaks on Brides in Bloom. Sellele järgneb kontsert Raekoja platsil. Mõlemad kontserdid on tasuta.

 

Taasiseseisvumispäeval pääseb tasuta ka Tallinna Loomaaeda, Tallinna Spordihalli, Nõmme spordikeskusse ja Nõmme ujulasse ning Pirita spordikeskusse.

 

20 augusti sündmused ja üritused Tallinnas:
9.00
Lillede asetamine 20.augusti mälestuskivi juures Toompeal
9.30 Lillede asetamine Vabaduse kella jalamile
10.00 Nõelasilma ja Trepi tänava avamine Harju tänaval
12.00-16.45 Harjumäel noorte bändide kontsert “Vabaduse lapsed 4 - Tallrock 2007”. Esinevad Brides in Bloom, Soterios, Speed King, Pimpfish ja The Nymph. Kontserti juhatab rockitaat Riho Baumann.
16.00-18.30 kontsert Raekoja platsil. Esinevad Meero laululapsed ja Jassi Zahharov ning kaheksa TV-3 superstaari-saate finalisti - Birgit Õigemeel, Luisa Värk, Rivo Kingi, Anna-Liisa Supp, Nele Kirsipuu, Mariann Saar, Mihkel Ratt ja Raimondo Laikre.

 

Allikas: tallinn.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.