Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab tudengite teadustööde konkurss (2004-10-31 19:00:44)
Neli avalik-õiguslikku ülikooli (EPMÜ, TÜ, TPÜ ja TTÜ) kuulutasid välja üliõpilaste säästva arengu ja keskkonnateemaliste teadustööde konkursi "Jätkusuutlik Eesti - kohalik vastus globaalsele suutmatusele".

Osaleda võivad kõigi Eesti kõrgkoolide bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe üliõpilased ning ka aastatel 2002-2004 ülikooli lõpetanud.

Konkursile oodatakse kuueleheküljelist artiklit uurimistööst, mis kuulub loodus-, sotsiaal- ja majandusteaduse või tehnika ja tehnoloogia valdkonda ning seostub jätkusuutlikkuse teemaga.

Esitamise tähtaeg on 31. detsember. Kuni 17. detsembrini saadetud töid kontrollitakse vormistusliku poole pealt ja esitaja saab neid vajadusel parandada, hiljem esitatud töödel see võimalus puudub.

Tööde esitamise juhised on internetis www.talveakadeemia.ee.

Kümnekonna parima töö autorid saavad esitleda kokkuvõtet oma tööst keskkonnakonverentsil "TalveAkadeemia 2005".

Konkurssi korraldavad pedagoogikaülikooli üliõpilaste keskkonnaühing Sorex, EPMÜ keskkonnakaitse üliõpilaste selts, TTÜ säästva arengu klubi, TTÜ mäering ja TÜ noorgeograafide klubi EGEA.

Allikas: EPMÜ ajaleht Maaülikool.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.