Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes
(4 akd tundi)
Koolitus toimub 22. novembril 2024 kell 9.00 - 12.15
(registreerumine kuni 21. novembrini)
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.
Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 65 eurot
Lektor Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust ning tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidupettuse vormid;
- Toiduseaduse nõuded;
- VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) toidu võltsimise ennetamise süsteemi ja TACCP (Threat Assessment Critical Control Points) toidu kaitsmise süsteemi olemus;
- Tooraine ja materjalide riskihindamine;
Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.
Selle sügis-talve koolituskalendrist leiab veel:
Liha ja lihatoodete hügieen (17. jaanuar 2025)
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade