Lõhna- ja maitseained toidutootmises
(3 akd tundi)
Koolitus toimub 3. detsembril 2024 kell 13.00 - 15.15
(registreerumine kuni 26. novembrini)
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.
Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 45 eurot
Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
- Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
- Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (45 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.
Uue aasta koolituskalendrist leiad juba:
Liha ja lihatoodete hügieen (17. jaanuar 2025)
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli 13.11.2024 teade