Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli toidu lõhna- ja maitseainete koolitus (2024-11-13 07:11:56)


Lõhna- ja maitseained toidutootmises

(3 akd tundi)

 

Koolitus toimub 3. detsembril 2024 kell 13.00 - 15.15
(registreerumine kuni 26. novembrini)

Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.

Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).

Koolituse maksumus: 45 eurot

Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
  • Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
  • Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;

Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.

KOOLITUSE TÄPSEM KIRJELDUS

 

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (45 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.

KOOLITUSELE REGISTREERUMINE

 

Uue aasta koolituskalendrist leiad juba:

Liha ja lihatoodete hügieen (17. jaanuar 2025)

Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalender

 

Kohtumiseni maaülikoolis!

 

Eesti Maaülikool

Tel: 731 3275

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306

http://avatudylikool.emu.ee/

 

Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli 13.11.2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.