Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes
(4 akd tundi)
 
Koolitus toimub rühma täitumisel 22. novembril 2024 kell 9.00 - 12.15
(registreerumine kuni 15. novembrini)
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.
Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 65 eurot
Lektor Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust ning tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
 
Koolitusel käsitletavad teemad:
	- Toidupettuse vormid;
 
	- Toiduseaduse nõuded;
 
	- VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) toidu võltsimise ennetamise süsteemi ja TACCP (Threat Assessment Critical Control Points) toidu kaitsmise süsteemi olemus;
 
	- Tooraine ja materjalide riskihindamine;
 
Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes
 
 
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.
 
 
Selle sügis-talve koolituskalendrist leiab veel:
Liha ja lihatoodete hügieen (17. jaanuar 2025)
 
 
Kohtumiseni maaülikoolis!
 
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/ 
 
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade