Lisaained toidus
(4 akd tundi)
Koolitus toimub 5. novembril 2024 kell 13.00 - 16.15
(registreerumine kuni koolituse alguseni)
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.
Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 65 eurot
Professor Tõnu Püssa koolitus annab ülevaate toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest. Lisaks lisaainete toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste;
- Lühike ekskursioon toksikoloogiasse;
Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.
Selle sügise koolituskalendrist leiab veel:
Liha ja lihatoodete hügieen (17. jaanuar 2025)
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade