Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemisel
(6 akd tundi)
Koolitus toimub 18. oktoobril 2024
(registreerumine kuni 11. oktoobrini)
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.
Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 95 eurot
Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate valmistoitudega seonduva olulise toidupatogeeni, Listeria monocytogene'se olulisusest, allikatest, ülekandeteedest, kasvu mõjutavatest teguritest, esinemisest toidutööstuses ja ohjemeetmetest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- L. monocytogenes'e olulisus toidupatogeenina
- L. monocytogenes'e kontaminatsiooniga seonduvad toidud
- L. monocytogenes tootmiskeskkonnas ja seonduvad niššid
- L. monocytogenes'e suhtes proovide võtmine
- Valmistoitude L. monocytogenes'e toiduohutuse kriteeriumid
L. monocytogenes probleemide ennetamine ja patogeeni ohjamine
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (95 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.
Selle sügise koolituskalendrist leiab veel:
Liha ja lihatoodete hügieen (17. jaanuar 2025)
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli 07.10.2024 teade