Ja siin ta on, meie lihatootjatele suunatud paljuküsitud koolitus
Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus
(6 akd tundi)
Koolitus toimub 4. oktoobril 2024
(registreerumine kuni 27. septembrini)
Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.
Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).
Koolituse maksumus: 95 eurot
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
Rümpadelt proovide võtmine.
Sellel koolitusel osalemine on tasuline (95 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.
Selle sügise koolituskalendrist leiab veel:
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade