Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli koolitus liha ja lihatoodete hügieenist ning ohutusest (2024-09-25 05:34:24)


 

Ja siin ta on, meie lihatootjatele suunatud paljuküsitud koolitus

Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus

(6 akd tundi)

 

Koolitus toimub 4. oktoobril 2024
(registreerumine kuni 27. septembrini)

Koolitus toimub BigBlueButton keskkonnas.

Koolitusel võivad osaleda kõik registreerunud huvilised (sihtrühmale piiranguid pole).

Koolituse maksumus: 95 eurot

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
  • Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
  • Tapahügieen ja selle olulisus;
  • Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;

Rümpadelt proovide võtmine.

 

KOOLITUSE TÄPSEM KIRJELDUS

 

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (95 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.
Koolitust ei salvestata.

KOOLITUSELE REGISTREERUMINE

 

Selle sügise koolituskalendrist leiab veel:

 

Eesti Maaülikool

Tel: 731 3275

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306

http://avatudylikool.emu.ee/

 

Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.