Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jätkub rahvusvaheline fotokonkurss „Läänemere rannikul 2007“ (2007-07-31 15:33:35)

 

31. augustini saab esitada loodusfotosid rahvusvahelisele konkursile „Läänemere rannikul 2007“. Konkursi eesmärk on juhtida Läänemere ääres elavate inimeste tähelepanu keskkonnahoiu olulisusele ning leida uusi andeid, kes fotode kaudu peegeldavad nii positiivseid kui ka negatiivseid seoseid inimese ja looduse vahel.

Fotokonkurss toimub kolmandat aastat järjest Eesti Keskkonnaministeeriumi, Soome Keskkonnaministeeriumi ning Peterburi linna looduskasutuse, keskkonnakaitse ja ökoloogilise turvalisuse komitee eestvedamisel. Keskkonnaministeeriumi keskkonnahariduse büroo juhataja Anari Lilleoja sõnul on konkursile oodatud nii professionaalsed, amatöör- kui ka noorfotograafid, kes jäädvustatud hetkede kaudu juhiksid inimeste tähelepanu keskkonnaprobleemidele ja vajadusele kaitsta loodust.

Eesti-poolne fotokonkursi žürii valib igast kategooriast välja kümme fotot, mis saadetakse Helsingisse lõppkonkursile. Ühtlasi valitakse välja Keskkonnaministeeriumi eripreemia kolmes kategoorias.

Parimad fotograafid selgitab rahvusvaheline žürii septembri lõpus Helsingis. Võitjad tehakse teatavaks oktoobri keskpaigas Tallinnas fotonäituse avamisel.

Rahvusvahelisele konkursile esitatud fotodest koostatud näitust eksponeeritakse peale Tallinna veel Peterburis ja Helsingis.

Tänavuse konkursi auhinnafond on üle 100 000 krooni.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 31.07.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.