Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-07-26 05:12:08)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 61 varavastast kuritegu, sealhulgas 45 vargust (1 eluruumidest; 1 sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 2.

 

Juhtus 5 inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Joobes juhte ei tabatud.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

24. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Salme tänava tekkis konflikt, mille käigus seni tuvastamata inimene lõi 31-aastast meest noaga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Vargus

24. juulil teatati, et Maardu linna kauplusest varastas seni tuvastamata mees kuldketi. Tekitatud kahju on umbes 1 389 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

24. juulil koostati 1988. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanikule piiril sisenemiskeeld ja ta toimetati kinnipidamiskeskusesse kuni tagasilennuni, kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

Politsei sai teate, et 24. juulil varastati Tartus Ravila tänaval erinevaid tööriistu. Kahju on umbes 3000 eurot.

 

Politseile anti teada, et 23. juulil varastati Tartus Kalda teel musta värvi lukustatud jalgratas Scott. Kahju on umbes 600 eurot.

 

Politsei sai teate, et ajavahemikul 19.-21. juulil varastati Tartus Jaama tänaval asuva maja sisehoovist jalgratas Classic Deluxe Men 7.

 

Politseile teatati, et 18. juulil varastati Tartus Laial tänaval asuvast rattahoidlast halli värvi jalgratas Scott Aspect 950. Kahju on umbes 960 eurot.

 

Viljandimaa

 

Vargus

Politsei sai teate, et 24. juulil murti Viljandi vallas Suislepa külas sisse hoonesse, kust varastati tööriistu. Kahju on umbes 6250 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

25. juuli öösel anti politseile teada, et Narva linnas Uusküla tänaval lõid 31-aastane mees ja 51-aastane naine kortermaja ees 24-aastast naist. Politseinikud pidasid kahtlustatavad kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmus

24. juulil pöördus politseisse 91-aastane naine, kellele helistas tundmatu naine, kes esitles end tütrena. Väidetav tütar ütles, et sattus avariisse ja peab avarii teisele osapoolele maksma raha ning palus selleks 30 000 eurot. Helistaja palus naiselt aadressi ja mõne aja pärast oli ukse taga mees, kes esitles end advokaadina. Naine andis mehele 2500 eurot.

 

Vargus

Politsei sai teate, et 23. juuli öösel varastati Jõhvi linnas Veski tänaval maja hoovist musta ja roosat värvi jalgratas Silver Fox. Kahju on umbes 220 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

24. juulil teatati politseile, et Viru-Nigula vallas ründas 40-aastane mees 70-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kolmel Venemaa, ühel Kanada ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

24. juulil avastasid piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku piiriületuse Narva jõel suunaga Eesti-Vene-Eesti. Väikelaeva juhile määrati 160-eurone rahatrahv.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Omavoliline sissetung

Politseile anti teada, et 14. juuli päeval Haapsalu linnas Rüütli tänaval sisenes naabrite vahel tekkinud konflikti käigus 37aastane naine koos teise naisega ilma loata oma naabri korterisse. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

 

Järvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. juuli õhtul tekkis Paide linnas Ehitajate tänaval konflikt, mille käigus lõi 26aastane mees 18aastast meest ja tekitas talle valu.

 

Pärnumaa

 

Ähvardamine

Politsei sai teate, et 24. juuni õhtul Pärnus Ülejõe piirkonnas korteris ähvardas 31aastane naine vägivallaga oma ema. Politsei pidas 31aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Vargused

Ajavahemikul 21. – 23. juuli varastati Pärnu linnas Papiniidu tänaval kortermaja juurest jalgrattaparklast lukustatud hõbedase raamiga jalgratas Classic Pro 29L. Kahju on 479 eurot.

 

23. juulil veidi peale südaööd varastati Pärnu linnas Aida tänavalt musta värvi raamiga 21käiguline jalgratas. Kahju on 350 eurot.

 

Raplamaa

 

Vargus

Politseile anti teada, ööl vastu 14. juulit varastati Kehtna vallas Järvakandi alevikus Staadioni tänaval maja juurest lukustamata jalgratas Passat. Kahju on 250 eurot.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.