Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Euroopa kosmoseorganisatsioonide üleskutse (2024-07-25 05:10:53)

 

Euroopa Meteoroloogiasatelliitide Kasutamise Organisatsioon (EUMETSAT) ja Euroopa Kosmoseagentuur (ESA) kutsuvad teadlasi ja satelliidiandmete kasutajaid pakkuma rahastatud (nt riiklikult) tegevusi Sentinel-4 ja Sentinel-5 operatiivtoodete kalibreerimiseks ja valideerimiseks.

Sentinel-4 ja Sentinel-5 on Euroopa Liidu Copernicuse programmi missioonid, mis pakuvad pikaajalisi operatiivseid atmosfääri koostise vaatlusi. Nendel vaatlusandmetel põhinevad Copernicuse atmosfääriseire ja kliimamuutuste seire teenused. Mõlemad missioonid viiakse läbi EUMETSAT-i hallatavatel meteoroloogilistel satelliitidel (eeldatavad stardid 2025. aastal).

EUMETSAT-i ja ESA ühine kutse keskendub missiooni varasele faasile, mis eelneb andmete avalikustamisele. Kutse eesmärk on käivitada ja koordineerida tegevusi, mis aitavad hinnata toodete esialgset lansseerimisjärgset kvaliteeti, toetada andmetöötlejate koostööd ning kontrollida kehtivate kvaliteedinõuete täitmist. Ettepanekuid saab esitada 2024. aasta septembri lõpuni. Tegevuste pakkuja võib olla organisatsioon või konsortsium ning rahastusallikas tuleb endal leida. 

Lisateave EUMETSATI kodulehelt.

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.