Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sellel nädalal Tartu Autovabaduse puiesteel (2024-07-22 15:11:29)


19. juuli 2024 Autovabaduse puiestee. Foto: Silver Gutmann

 

Autovabaduse puiestee selle nädala suurkontsertidel astuvad üles Anett ja Fredi ning Norra artistid Liv Andrea Hauge trio. Teisipäeval leiab aset arutelu “Tartu aastal 2035. Kellele ja kuidas?”. Reedel toimub puiesteel retrodisko ja õhtul saab vaadata lühifilmide kogumikku “Metsik lõuna”.

 

Esmaspäeval kell 16 toimub noortealal rahatarkuse töötuba, mille viib läbi Ilona Tint. Teisipäeval kell 16 tuleb taas külla lugemiskoer Yohanna ning kolmapäeval viivad tegevusi läbi noorsootöötajad. Neljapäeval kell 17 saavad noored kohtuda Aneti ja Frediga, kellel on õhtul puiesteel kontsert, ning neilt ka küsimusi küsida. Reeded on sportlikud: kell 17.00 saab õppida zumbat tantsima ning kell 18 saab kätt proovida petangis. Laupäeval kell 17 toimuvad Ukraina maja tegevused ning pühapäeval kell 14-17 saab osa võtta TYPA tsüanotüüpia töötoast.

 

Teisipäeval, 23. juulil kell 19 toimub puiesteel üliõpilaste jõutõstmise maailmameistrivõistluste avatseremoonia.

 

Kolmapäeval, 24. juulil kell 18 asuvad erinevate valdkondade esindajad Autovabaduse puiesteel Tartu oleviku ja tuleviku üle arutama.

 

Neljapäeval, 25. juulil kell 14 algab Eluks Valmis arengulava intervjuu Omari Loidiga, kes valiti 2023. aastal Tartu aasta noorettevõtjaks.

 

Õhtul kell 19 astub lavale Norrast kohale tulnud džässartistid Liv Andrea Hauge trio ning kell 20.30 esinevad Anett ja Fredi.

 

Reedel, 26. juulil kell 15 algab vaikne lugemisdisko, kuhu on oodatud kõik vaikse muusika saatel lugema ja piknikku pidama. Kell 17 algavad kultuuririkkuse päeva etteasted: esinevad mustlastantsu ansambel Maljarka, mustlastantsugrupp Romaška ning Keshav Nagpali juhendamisel saab õppida India tantse. Kell 18.30 toimub tantsukooli Shaté etteaste ning kell 19.00 algab retrodisko, kus suviseid diskorütme keerutavad Shaté tantsukooli tantsijad ja muusikat valib DJ Disco Bastard.

 

Õhtu lõpetab kell 22.00 algav kinoõhtu, kus näidatatakse lühifilmide kogumikku “Metsik lõuna”, millel on eesti- ja ingliskeelsed subtiitrid ning saadaval on ka kirjeldustõlge.

 

Laupäeval, 27. juulil kell 10-12 toimub perehommik ning kell 12-18 saab osa võtta Cycle-up’i töötoast. Oma tegemisi tuleb tutvustama Elva liikumis- ja heaolufestival ning toimuvad Nõo valla kultuurikandjate esinemised. Kell 19 algab üliõpilaste jõutõstmise  MM-i  lõputseremoonia.

 

Kell 15-21 toimub puiesteel Rammumeeste Meistrite liiga võistlus, kus hakkavad omavahel mõõtu võtma kaksteist maailma tugevaimat meest. Õhtu lõpeb kell 21 algava Kastre valla bändi Alfabeat kontserdiga.

 

Pühapäeval, 28. juulil  kell 10.30 saab päeva alustada keskpargis joogahommikuga.

 

Autovabaduse puiestee täienev programm: tartukorraldab.ee/avp/programm

 

 

 

Allikas: Tartu LV pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.