Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-07-18 05:39:01)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 6.

 

Juhtus kolm inimkannatanuga liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

17. juulil teatati, et Haaberstis Õismäe tee korteris tekkis konflikt, mille käigus 49-aastane mees lõi oma 46-aastast elukaaslast. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

 

17. juulil teatati, et Nõmmel Männiku teel tekkis kahe autojuhi vahel konflikt, mille käigus kaks seni tuvastamata inimest lõid 36-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Vargused

17. juulil teatati, et Kesklinna ööklubis varastas seni tuvastamata mees kaks mobiiltelefoni: musta värvi Samsung ja lillat värvi iPhone 14 Pro Max. Tekitatud kahju on umbes 1700 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

17. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval olevast sõidukist on varastatud raadio, tööriistad ja riided. Tekitatud kahju on umbes 1000 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Maardus Nurga tänaval tungis naine kallale 19-aastasele naisele. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

Politsei sai teate, et ajavahemikul 12.-13. juuli varastati Tartus Hiie tänaval asuva elumaja tagahoovist musta värvi jalgratas Madison Roma ning musta ja oranži värvi jalgratas Scott SubCross 20. Kahju on 850 eurot.

 

Võrumaa

 

Vargus

Politseile anti teada, et ajavahemikul 14.-15 juuli varastati Võru linnas Vee tänaval asuva maja juurest musta värvi maastikuratas Fuji SLM 1.1. Kahju on 2200 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kahel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks või nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

17. juulil avastasid Saatse kordoni piirivalvurid, et piiriribal liigub sõiduauto. Tegemist oli Eesti kodanikuga, kes sattus piiriribale ekslikult. Talle selgitati piirialal liikumise nõudeid ja reegleid ning piirivalvurid piirdusid suulise hoiatusega.

 

17. juulil avastasid piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Peipsi järvel suunaga Eesti-Vene-Eesti. Paadijuhile määrati 300-eurone rahatrahv.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Lääne-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

17. juulil sai politsei teate, et Kadrina vallas lõi 62-aastane mees enda naabrit. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

17.juulil laekus politseile teade, et Rakveres Laada tänaval asuvas korteris ründas 37-aastane naine tüli käigus 35-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

17. juulil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise neljal Venemaa, kahel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjus seisnes selles, et vestluse käigus tuvastati, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

17. juulil ei olnud väikelaeva juht Narva jõelt tagasituleku registreerinud hiljemalt pool tundi enne päikeseloojangut. Piirivalvurid võtsid juhiga ühendust, kes tunnistas, et unustas end tagasi registreerida. Piirivalvurid piirdusid juhi suhtes suulise hoiatusega.  

 

17. juulil avastasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljuval suunal Moldova kodaniku dokumente kontrollides, et inimene on viibinud Eestis 222 päeva seadusliku aluseta. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kolmeks aastaks ja määrati 800-eurone rahatrahv. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Hiiumaa

 

Kelmus

Hiiumaal elav naine andis politseile teada, et 21. juunil leidis ta Facebookis IPhone11 müügikuulutuse ja soovis seda osta. Naine kandis müüja panagakontole kokkulepitud summa, kuid ei ole lubatud kaupa saanud ja talle pole tagastatud ka makstud raha. Kahju on ligi 212 eurot.

 

Läänemaa

 

Vargus

Ajavahemikul 12. – 16. juuli varastati Haapsalus Karja tänaval maja eest suur jänesekuju. Kahju on 300 eurot.

 

Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

9. juulil Kuressaares Voolu tänaval maja juures tekkis konflikt kahe naise vahel, mille käigus lõi 36aastane naine tuttavat naist ja tekitas talle valu.

 

Vargus

15. juulil ajavahemikul kell 14.30 kuni 19 varastati Kuressaare linnas hotelli riietusruumi lukustatud kapist käekell Samsung. Kahju on 300 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.