Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Autovabaduse puiesteel toimub arutelu Tartu tulevikust (2024-07-16 05:22:28)


Autovabaduse puiestee. Foto: Eva Maria Tartu

 

24. juulil algusega kell 18 toimub Autovabaduse puiesteel arutelu "Tartu aastal 2035. Kellele ja kuidas?", kus erinevate valdkondade esindajad arutlevad, milline on Tartu roll praegu ja kuhu oma linna arengut lähima kümne aasta jooksul suunata.

 

Arutelul osalevad koolijuht Mari Roostik, ettevõtja Vallot Mangus, linnaplaneerija Pille Metspalu, kasutajakogemuse disainer ja illustraator Kalle Paas ja Tartu linnavalitsuse ruumiloome osakonna juhataja Kertu Vuks. Arutelu juhib ajakirjanik Mirjam Mõttus. Kuulajad saavad kohapeal ka küsimusi esitada.

 

Tartu linnapea Urmas Klaas kutsub linlasi arutelust aktiivselt osa võtma: “Oleme praegu nii Tartus, Eestis kui ka Euroopas hoopis teises olukorras, kui olime veel mõni aasta tagasi, sest meie elu on mõjutanud ja mõjutamas mitmed suured kriisid. Mõtleme nüüd koos, kuidas saadud kogemusega tugevamana edasi liikuda ja milline võiks Tartu olla kümne aasta pärast.”

 

Arutelu ajendiks on Tartu linna uus arengukava 2025–2035, mis on kuni 19. augustini avalikul väljapanekul ja ootab linlaste tagasisidet.

 

Arengukava koostamine on toimunud linnavalitsuse, ekspertide ja linlaste koostöös. Nüüd on jõutud etappi, kus kõikidel on veelkord võimalik ettepanekuid teha ja Tartu linna arengu kujundamisel kaasa rääkida.

 

Aastani 2035 kehtiva arengukavaga ja nelja järgneva aasta eelarvestrateegiaga saab tutvuda kodulehel https://arengukava.tartu.ee, aga paberkujul ka raekoja infokeskuses, Tartu Linnaraamatukogus ja selle harukogudes (Annelinna, Tammelinna, Karlova-Ropka ja Ilmatsalu harukogu).

 

Ettepanekuid saab kuni 19. augustini teha kodulehel https://arengukava.tartu.ee, e-postiga (rlo@tartu.ee), tavapostiga (Tartu Linnavalitsuse ruumiloome osakond, Küüni 3, Tartu 51004) või raekoja infokeskuses ning raamatukogus ja selle harukogudes paberankeeti täites.

 

Vaata lähemalt: https://www.tartu.ee/arengukava

Sündmus Facebookis: https://fb.me/e/bt5Id6Uw9

 

Allikas: Tartu LV pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.