Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi haldusala eelinfo 8.–14. juulini 2024 (2024-07-08 05:07:21)

 

Teisipäev, 9. juuli

9.-10.07 toimub Balti energiaministrite kohtumine Jurmalas. Kliimaminister Kristen Michal osaleb arutelul 10. juulil veebi teel, kohapeal esindab Kliimaministeeriumit energeetika ja maavarade asekantsler Jaanus Uiga.

 

Kolmapäev, 10. juuli

Kell 10.30 esitleb merenduskonsultatsioonifirma Workboats Consulting OÜ ministeeriumite ühendhoones merendussektori ettevõtetele ja organisatsioonidele uuringut „Sadamate investeeringute vajadused ning laevaehituse ja -remondi keskuse toimimismudeli väljatöötamine rohereformi eesmärkide täitmiseks“. Kliimaministeerium soovib Eestisse luua laevade moderniseerimise ja kliimasäästlike meretehnoloogiate keskuse, et astuda samm veelgi väiksema heitega tehnoloogiate ja kütuste kasutamise poole. 

 

Neljapäev, 11. juuli

11.-12.07 toimub Budapestis mitteametlik keskkonnanõukogu, kus aruteluteemadeks on COP29, ringmajandus, vee kerksus, piiriülene saaste ja Euroopa Investeerimispanga rahastus (keskkond, kliimameetmed ja ringmajandus). Eestit esindab kohtumisel rohereformi asekantsler Kristi Klaas.

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.