Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Kunstikool ja Tartu Kultuurkapital asutavad koostöös stipendiumifondi (2024-07-05 11:32:59)


Kunst. Foto autor: Evelin Lumi

 

Tartu Kunstikool ja Sihtasutus Tartu Kultuurkapital sõlmisid esmaspäeval lepingu Tartu Kunstikooli fondi asutamiseks. Fondi eesmärk on toetada Tartu Kunstikooli õppurite arengut ning innustada neid olema aktiivsed kunsti-, disaini- ja kultuurivaldkonnas ka väljaspool õppetööd.

 

Fondi asutamise lepingu allkirjastasid Tartu Kultuurkapitali juhataja Kristjan Silm ja Tartu Kunstikooli direktor Kadi Kreis. Tartu Kunstikooli fondi asutamine on kooskõlas kooli arengukava strateegiliste eesmärkidega kunsti ja kultuuri valdkonnas. „Eesti ei eksisteeri ilma kultuurita. Läbi loovuse mõistame maailma, tajume muutusi ja muudame need nähtavaks“ sõnas Tartu Kunstikooli direktor Kadi Kreis.

 

Tartu Kunstikooli stipendiume antakse välja üks kord aastas ning stipendiumile saavad kandideerida kõik Tartu Kunstikooli õpilased, kes ei viibi akadeemilisel puhkusel. Fond on avatud kõigile annetajatele ning kogutud vahendid suunatakse stipendiumite ja toetuste maksmiseks vastavalt stipendiumi statuudis sätestatud eesmärkidele ja tingimustele.

 

Allikas: Sihtasutus Tartu Kultuurkapital 05.07.2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.