Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Dokumentide vastuvõtt Eesti Maaülikooli kestab veel vaid kaks päeva (2024-07-03 05:26:50)


Tudengid tehnikamajas. Foto: Eesti Maaülikool

 

Eesti Maaülikooli saab sooviavaldusi bakalaureuse- ja magistriõppesse õppima asumiseks esitada kuni selle nädala neljapäeva, 4. juuli hilisõhtuni.

 

Suurimad konkursid Eesti Maaülikoolis on ka tänavu kujunemas geodeesia, kinnisvara- ja maakorralduse, keskkonnaplaneerimise ja maastikukujunduse, veterinaarmeditsiini ning maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise erialal. „On rõõm näha, et sisseastujate hulgas juba varem hinnatud õppekavade kõrval pakub samaväärset konkurentsi ka uus ringbiomajanduse õppekava,“ lisas maaülikooli õppeosakonna juhataja Ina Järve.

 

„Tipptasemel hariduse pakkujana on maaülikool tuntud eeskätt põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas, kuid lisaks sellele on meie kaubamärkideks läbi aegade olnud ka keskkonnakaitsega seotud erialad ning loomaarstiõpe. Tänavu on populaarsete õppekavade hulgas ka maaehituse eriala, mille lõpetaja saab diplomeeritud ehitusinseneri esmakutse (tase 7),“ selgitas Ina Järve ja viitas, et tööturul hinnatud insenerivaldkonna õppekavasid on maaülikoolis veel teisigi.

 

„Kvaliteedis me allahindlusi ei tee! Seda kinnitab ka asjaolu, et mitmetel erialadel on sel aastal sisseastumistingimused karmimad kui varem. Lisaks sellele oleme põhjalikult käsile võtnud õppekavade arendamise, üliõpilaste õppimise toetamise ning õpikeskkonna parendamise, et oma ülikoolipäevi saaks meenutada kui elu parimaid aastaid,“ sõnas Ina Järve.

 

Eesti Maaülikoolis saab kokku valida 18 bakalaureuse-, inseneriõppe, rakenduskõrghariduse, ning loomaarsti integreeritud õppekava ja 16 magistriõppekava vahel. Õppekavade tutvustused ja info vastuvõtutingimuste kohta leiab Eesti Maaülikooli kodulehelt https://www.emu.ee/sisseastujale/.

 

Lisaks sisseastumise infosüsteemile SAIS saab dokumente esitada tööpäeviti kell 9-15 ka maaülikooli peahoones kohapeal. Kandideerijatel soovitame siiski avalduse esitamist mitte päris viimasele hetkele jätta, sest suurel osal õppekavadest on vaja esitada ka motivatsioonikiri, millega oma erialavalikut ja huvi põhjendada, tuletab Ina Järve meelde.

 

Eesti avalik-õiguslikest ülikoolidest on vastuvõtt eestikeelsetele I ja II astme õppekavadele kõige kauem avatud just Eesti Maaülikoolis.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 3. juuli 2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.