Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandus- ja Toiduamet: maaparanduse kaardirakendus sai täienduse (2024-07-03 05:02:23)

 

Nüüdsest saab maaparanduse kaardirakendusest näha riigi poolt korras hoitavate ühiseesvoolude lõike, kus Põllumajandus- ja Toiduamet korraldab käesoleval aastal hoiutöid.

 

Kui avastad, et su kodukandis toimuvad hoiutööd, siis nüüd saad Maaparanduse avalikust kaardirakendusest järele uurida. Selleks, et kaardil näha 2024. aasta hoiutööde lõike, tuleb paremalt kaardikihtide nimekirjast sisse lülitada kiht „Hoiutööd riigi poolt korras hoitavatel ühiseesvooludel“.

 

Põllumajandus- ja Toiduameti korraldatavate hoiutööde kohta saab rohkem infot maaparanduse- ja maakasutuse osakonna peaspetsialistilt Karoline Zilmerilt meiliaadressil karoline.zilmer@pta.agri.ee.

 

Riigi poolt korras hoitavad ühiseesvoolud on suured, üle 10 km² valgalaga vooluveekogud, mille hoiukohustuse on riik enda kanda võtnud. Hoiutööde kihti uuendatakse jooksvalt. Tegevused eesvooludel on kooskõlastatud Keskkonnaametiga ning tööde tegemisel juhindutakse veekeskkonda säästva hoiu põhimõtetest. Paljude hoiutööde kavandamisse on kaasatud keskkonnaeksperte.

 

Allikas: Põllumajandus- ja Toiduameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.