Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-06-27 05:50:58)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 49 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 25.

 

Toimus kümme inimkannatanutega liiklusõnnetust, neist kolm tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

26. juunil teatati, et Kesklinnas Tuukri tänaval tekkis konflikt 25-aastase mehe ja 24-aastase naise vahel.

 

26. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel korteris ründas 40-aastane mees oma elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Vargused

26. juunil teatati, et Kesklinnas Olevimäe tänaval on sisse murtud korterisse ja varastatud naiste käekott.

 

26. juunil teatati, et Kesklinnas Magasini tänaval parkivast sõidukist on varastatud rahakott. Vargusega põhjustatud kahjusumma on umbes 1000 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

26. juunil teatati, et Kose alevikus toimus konflikt 20-aastase mehe ja 20-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

26. juunil teatati, et Saue vallas asuvas korteris lõi 56-aastane mees kirvega 60-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

 

Kelmus

26. juunil alustati menetlus juhtumis, kus 28-aastane Lasnamäe naine leidis kevadel Facebookist reklaami investeerimisest ning jättis sinna oma kontaktandmed. Veidi hiljem võeti temaga ühendust investeerimissaidilt ning pakuti võimalust investeerida raha. Mais naine registreeris tundmatu isiku juhendamisel ennast saidil ning tegi esimese sissemakse. Peale seda võttis ta ka laenu ja kandis platvormile ka täiendavalt raha. Nüüd aga naine iseseisvalt platvormilt raha välja võtta ei saa ning temalt nõutakse täiendavate maksete teostamist. Kelmusega tekitatud kahju 12 308 eurot.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Põlvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseisse pöördus 48-aastane mees, keda oli 20. juunil Põlvas Metsa tänaval löönud samas seltskonnas viibinud 31-aastane mees. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Viljandimaa

 

Vargus

Ööl vastu 19. juunit varastati Viljandi vallas metsaväljaveo traktori kütusepaagist umbes 140 liitrit kütust. Kahju on 340 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kahel Moldova, kahel Venemaa ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

26.juunil anti politseile teada, et Narvas Mõisa tänaval asuvas meelelahutusasutuses lõi seni tuvastamata mees 24-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

26. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa ning ühel Gruusia ja Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

26. juunil avastasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljuval suunal Venemaa kodaniku dokumente kontrollides, et inimene on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult kaks päeva, neist kõik Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati kuueks kuuks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile ja 200-eurone rahatrahv. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

26. juunil avastasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljuval suunal Venemaa kodaniku dokumente kontrollides, et inimene on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult kaks päeva, neist ühe Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati kuueks kuuks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile ja 200-eurone rahatrahv. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 26. juunil Rapla vallas Kodila külas kortermaja trepikojas tekkis konflikt kahe naabri vahel, mille käigus 51aastane naine ründas teist naist. Konflikti sekkus viimase abikaasa, keda 51aastane naine samuti ründas ja tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.