Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 2024. a 26. nädala eelinfo (2024-06-25 05:09:44)

 

24.–30. juuni 2024

 

Esmaspäev, 24. juuni

  • Luxembourgis peetakse Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) istung, kus on eesmärk kiita heaks järeldused põllumajanduse tuleviku kohta liidus. Eesistujariik Belgia annab ülevaate määruste ettepanekutest, mis käsitlevad taimset paljundusmaterjali, kultiveerimismaterjali, metsaseireraamistikku ja loomade kaitset vedude ajal. Lisaks tutvustab Euroopa Komisjon avalikul istungil oma teatist, mis käsitleb säästva kalapüügi alast olukorda liidus ja 2025. aasta püügivõimaluste kindlaksmääramise suundi. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumist osalevad istungil biomajanduse asekantsler Madis Pärtel ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Maarika Gross.

 

Teisipäev, 25. juuni

  • 25.–26. juunini toimuvad Brüsselis eesistujariigi Belgia korraldatud territoriaalse ühtekuuluvuse ja linnaküsimuste tippametnike kohtumised. Arutlusel on olulised territoriaalsed teemad, nagu maakasutus, mullapoliitika, liidu territoriaalse tegevuskava ja linnapoliitika arengukava tulevik ning ühtekuuluvuspoliitika tulevik. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumist osaleb kohtumistel regionaalarengu asekantsler Sigrid Soomlais.

 

​Neljapäev, 27. juuni

  • Regionaalminister Piret Hartman osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

 

Reede, 28. juuni

  • Kl 12 algab Sakus Maaelu Teadmuskeskuses tunnustusüritus, kus regionaalminister Piret Hartman õnnitleb parimaid kutse- ja kõrgkoolide maamajanduse, merenduse ja regionaalarenguga seotud erialade lõpetajad. Pärast tunnustusüritust tutvustatakse parimatele lõpetajatele teadmuskeskuse kui ministeeriumi tegevusvaldkondadega seotud asutuse tööd. Parimad koolilõpetajad on tunnustamisele tulemas Eesti Maaülikoolist, Tallinna Tehnikaülikoolist, Tartu Ülikoolist, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist, Järvamaa Kutsehariduskeskusest, Luua Metsanduskoolist ning Räpina Aianduskoolist.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.