Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2024-06-21 05:59:17)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 58 varavastast kuritegu, sealhulgas 36 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 35.

 

Juhtimiselt kõrvaldati üheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

19. juunil teatati, et Lasnamäel Ümera tänava pargis tekkis konflikt, mille käigus kaks seni tuvastamata naist tekitasid 40-aastasele naisele vigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Vägivald võimuesindaja vastu

19. juunil teatati, et kainestusmajas ründas 27-aastane naine politseiametnikku. Politsei toimetas naise kinnipidamiskeskusesse.

 

Harjumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

19. juunil teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval seni tuvastamata inimene lõi 32-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

19. juunil teatati, et Maardus Vana-Narva maanteel seni tuvastamata inimene lõi 38-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

19. juunil tekkis Tallinna Vanasadama tolliametnikel kahtlus, et 1994. aastal sündinud mehe esitatud Ukraina juhiluba ja isikutunnistust on võltsitud. Politsei alustas menetluse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Mustvee vallas elav inimene, kes müüs Faceboooki Marketplace keskkonnas fotoaparaadi objektiivi. Keskkonnas leidus inimene, kes seda osta soovis ning ta juhendas müüjat tehingut vormistama läbi näilise Omniva keskkonna. Müüja sisestas sinna kõik oma andmed ja kinnitas tehingu PIN-koodidega ning avastas mõni hetk hiljem, et tema kontol on broneeritud 573 eurot. Ühel hetkel see broneering kadus ning vastav summa oli müüja pangakontolt maha läinud. Inimene pöördus küll siis panka, kuid tehingut enam tagasi pöörata ei saanud. Seni ei ole ostja poolt väidetavalt üle kantud objektiivi raha ka müüjani jõudnud. Kelmusjuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Vargus

Politseile teatati, et Kambja vallas varastati punast värvi M suuruses Kamado grill. Kahju on 900 eurot.

 

Võrumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Võrus elav mees, kes müüs ära oma sõiduauto Audi A8, kuid ei ole seni ostjalt saanud ülekandega lubatud raha. Kelmusjuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

19. juunil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist väljuval suunal Venemaa kodaniku dokumente kontrollides, et inimene on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult seitse päeva, neist ühe Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati kolmeks kuuks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile ja 800-eurone rahatrahv.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

19. juunil sai politsei teate, et Sillamäel Hariduse tänaval asuvas kaupluses tekkis 33-aastasel mehel konflikt poe töötajaga, mille tagajärjel töötaja lõi teda. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

19. juunil anti politseile teada, et Sillamäel Aedniku tänaval on varastatud kolm automootorit ning üks sõiduauto esi- ja tagasild. Vargusega tekitatud kahju on esialgsetel andmetel 900 eurot.  

 

Piiriturvalisus

19. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 12 Venemaa, kahel Moldova ning ühel Maroko, Suurbritannia ja Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

19. juunil kell 23.00 sulgesid piirivalvurid ööseks Narva-1 piiripunkti. Eestisse siseneda lubati neil, kes olid selleks ajaks sillal Eesti poolele jõudnud, misjärel suleti sillal jalakäijate värav. Tol hetkel silla peal Vene poolel ühtegi inimest ei olnud. Pärast piiripunkti sulgemist jätkas Vene Föderatsiooni piirivalve siiski piiriületajate kontrolli ning lasi inimesi jätkuvalt sillale Eestisse siseneval suunal. Kella 23.25 paiku oli väravate taga 37 inimest, kellele Eesti piirivalvurid selgitasid, et piiri saab ületada ajavahemikul 7.00-23.00. Inimesed suundusid tagasi Venemaale ning kella 1.30ks olid kõik sillalt lahkunud.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Kelmus

Järvamaal elav mees andis politseile teada, et 7. juunil müüs ta Facebook Marketplace vahendusel veeboilerit ning temaga võttis ühendust ostja, kellega lepiti kokku boileri eest tasumine ja selle transport. Müüjale saadeti e-kiri näiliselt Cargobusile kuuluva lingiga, millelt ta sisenes mobiil-ID PIN-koodide abil panga veebilehele. Hiljem tuvastas ta, et tema pangakontolt on tehtud ülekanne summas 450 eurot.

 

Vargus

Politseile anti teada, et 12. juuni õhtul varastas seni tuvastamata mees Paide linnas tanklast tankuri pealt seal lahtiselt asunud kütusetankuri püstoli. Kahju on 248 eurot.

 

Läänemaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 19. juuni õhtul Haapsalu linnas Raudtee tänaval korteris tekkis konflikt, mille käigus lõi 49aastane mees tuttavat naist. Kiirabi vaatas naise üle ja andis esmaabi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Vargus

Politsei sai teate, et 17. juunil on Haapsalu linnas Lihula maanteel ärihoones uksepiida lõhkumise teel sisse tungitud kontoriruumi ja varastatud sealt lauaarvuti tarvikuid, tööriistu ning peenraha. Kahju on 4 685 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.