Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-06-20 05:15:40)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 56 varavastast kuritegu, sealhulgas 39 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Toimus seitse inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn 

 

Kelmused

18. juunil teatas 87-aastane naine, et ta sai kõne, milles väideti, et tema lapselaps on sattunud liiklusõnnetusse. Väidetava liiklusõnnetuse teise kannatanu ravikulude katteks oli vaja maksta 35 000 eurot. 87-aastane naine andis oma kodus petturile 2 500 eurot.

 

18. juunil teatas 51-aastane naine, et ta isa sai kõne, milles väideti, et tema tütar on põhjustanud liiklusõnnetuse. Väidetavalt liiklusõnnetuse teise kannatanu ravikulude katteks oli vaja maksta 50 000 eurot. Mees andis oma kodus petturile 5000 eurot.

 

18. juunil teatas 52-aastane naine, et tema isa sai kõne, milles väideti, et tema tütar on põhjustanud liiklusõnnetuse. Väidetavalt ootab tütart vangistus kui isa ei maksa teise kannatanu ravikulude 30 000 eurot. Mees andis oma kodus petturile 3000 eurot.

 

Piiriturvalisus

18. juunil koostati 1990. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikule piiril väljastatud sisenemiskeeld ja kinnipidamise protokoll, kuna mees oli 180-päevase perioodi jooksul juba viibinud Schengeni liikmesriikide territooriumil 90 päeva. Mees paigutati kuni tema tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

18. juuni hilisõhtul sai politsei väljakutse Põltsamaa valda, kus 33-aastane mees oli tüli käigus rünnanud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.  

 

Piiriturvalisus

18. juuni tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Ukraina kodanikul, kel puudus Schengeni alale sisenemiseks seaduslik alus. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaale.

 

18. juunil märkasid politseinikud liiklusjärelevalve käigus Põlvamaal Põlva-Reola teel liikumas sõiduautot Volkswagen, mille kiiruseks fikseeriti 142 km//h. Kiirusületaja peeti kinni ning masina täiendaval kontrollimisel avastasid politseinikud sellest neli kiletatud kasti, milles salasigaretid. Peale politseipoolseid esmaseid menetlustoiminguid anti masin ühes juhi ja kaubaga üle tolliametnikele.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargused

17. juunil avastati töömaterjalide vargus Toila vallas. Vargusega tekitatud kahju umbes 40 000 eurot.

 

18. juunil sai politsei teate, et Narvas varastati eramu hoovist puidust lauad ja prussid. Esialgne kahju on 300 eurot.

 

Piiriturvalisus

18. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Ukraina ja ühel Korea kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kelmus

Raplamaal elav mees andis politseile teada, et 5. juunil soovis ta osta Facebook Marketplace’i vahendusel mängukonsooli ja kandis selleks 395 eurot müüja poolt antud pangakontole. Pärast ülekande tegemist ei ole mees müüjaga ühendust saanud, talle pole saadetud ostetud kaupa ega tagastatud selle eest tasutud raha.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.