Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu laulupeo rongkäik toob laupäeval kesklinna ja laululava piirkonda liiklusseisakud (2024-06-19 05:37:40)

 


Rongkäik. Foto: Andres Raudjalg

 

Tartu laulupeo rongkäigu tõttu on laupäeval, 22. juunil kell 14.00-18.00 liikluskorralduses mitmeid muutusi. Rongkäik liigub laululavale Vabaduse puiesteelt. Kõikidel ristmikel on reguleerijad ja sõidukite läbipääsu reguleeritakse jooksvalt.

 

Kell 14.00 algab rongkäiguks kogunemine ning suletakse Vabaduse pst (lõigus Uueturu – Gildi tn). Magistri parkla jääb avatuks. Poe tänavale pääseb Ülikooli tänava kaudu. Vabaduse pst avatakse liiklusele kell 17.00.

 

Kell 16.00-17.50 toimub rongkäik kesklinnast laululavale teekonnal Vabaduse pst – Lai tn – Jakobi tn – F.R. Kreutzwaldi tn – F. Tuglase. 

 

Kell 15.30-17.00 on suletud Veski tänav lõigus Jakobi – Näituse tn. 

 

Vahemikus kell 16.00 – 17.50 tuleb Tallinna poolt sisenedes minna ümbersõidule F. Tuglase – Vaksali tn.  Tallinna suunal liikujatel on soovitav kasutada Riia tänavat. Kroonuaia tänavale ja Supilinna pääseb Vene ringi kaudu.
 

Rongkäigu eemaldudes avatakse tänavaid jooksvalt. Tartu Laulupeo "Õnn ja Rõõm" kontsert algab laululaval kell 18.00.

 

Bussiliiklus

 

Bussiliin nr 7 ajutine teekond kell 14.00 – 17.00 on Rahu sild – Narva mnt ja vastupidi. Linnast väljuval suunal jäävad läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ja Vabaduse silla peatused. Asenduspeatusena saab kasutada Linnamuuseumi peatust. Linna siseneval suunal jäävad läbimata Palmihoone ja Raeplatsi peatused. Palmihoone asenduspeatuseks on Vene ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Atlantis.

 

Bussiliin nr 13 ajutine teekond kell 14.00 – 17.00 on väljuval suunal Rahu sild – Narva mnt – Vene ring – Sauna – Kroonuaia. Läbimata jäävad Vabaduse pst, Raeplatsi ja Palmihoone peatused. Palmihoone asenduspeatus on Meltsiveski. Vabaduse pst ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Linnamuuseum. Linna siseneval suunal on ajutine teekond Kroonuaia – Kroonuaia sild – Sauna -  Vene ring – Narva mnt – Rahu sild. Läbimata jäävad Palmihoone ja Raeplatsi peatused. Palmihoone asenduspeatuseks on Vene ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Atlantis. Vahemikus kell 17.30 – 18.00 võib esineda seisakut. Rongkäik läbib F. Tuglase tänavat ja jõuab laululavale.

 

Bussiliin nr 6 ajutine teekond kell 14.00 – 16.00 on linnast väljuval suunal on Rahu sild – Narva mnt – Vene ring – Sauna – Kroonuaia. Läbimata jäävad Vabaduse pst, Raeplats ja Palmihoone peatused. Palmihoone asenduspeatus on Meltsiveski. Vabaduse pst ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Linnamuuseum. Linna siseneval suunal on teekond Lai – Vabaduse sild – Vene ring – Narva mnt – Rahu sild. Palmihoone ajutine peatus paigaldatakse Laiale tänavale botaanikaia juurde. Raeplatsi asenduspeatus on Atlantis. 

 

Alates kell 16.00 – 18.00 muutub bussiliin nr 6 teekond. Linnast väljuval suunal on teekond Rahu sild – Narva mnt – Vene ring – Sauna – Kroonuaia – Herne – F. Tuglase – F. R. Kreutzwaldi. Läbimata jäävad peatused Vabaduse pst, Raeplats, Palmihoone, Kloostri, Hurda ja Kreutzwaldi. Palmihoone asenduspeatus on Meltsiveski. Vabaduse pst ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Linnamuuseum. Kloostri asenduspeatus on Herne. Hurda ja Kreutzwaldi asenduspeatuseks on Maaülikool. Linna siseneval suunal on ajutine teekond F. R. Kreutzwaldi – F. Tuglase – Herne – Kartuli – Oa – Kroonuaia – Kroonuaia sild - Vene ring – Narva mnt – Rahu sild. Läbimata jäävad peatused Kreutzwaldi, Hurda, Lai, Palmihoone ja Raeplatsi. Hurda ja Kreutzwaldi asenduspeatuseks on Tartu Näitused. Palmihoone asenduspeatuseks on Vene ja Raeplatsi asenduspeatuseks on Atlantis. Lai peatuse asenduspeatus on Herne. Bussiliin peatub ka peatustes Herne, Piiri ja Laululava.

 

Liiklusskeeme näeb Tartu kodulehel: www.tartu.ee/et/uudised/laulupeo-rongkaik-toob-laupaeval-kesklinna-ja-laululava-piirkonda-liiklusseisakud

 

Allikas: Tartu LV pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.