Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 2024. a 24. nädala eelinfo (2024-06-10 05:35:40)

 

10.–16. juuni 2024

 

Esmaspäev, 10. juuni

  • Riigikogu maaelukomisjoni avalikul istungil on päevakavas kollektiivne pöördumine „Lõpetame kanade puurispidamise Eestis“. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumist osalevad istungil toiduohutuse osakonna juhataja Pille Tammemägi ja sama osakonna peaspetsialist Ulrika Tuppits.

 

Teisipäev, 11. juuni

  • Regionaalminister Piret Hartman osaleb Eesti Linnade ja Valdade Liidu volikogu koosolekul.
  • Regionaalminister Piret Hartman osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus ta räägib liikuvusreformist.
  • Portaalis minuomavalitsus.ee avalikustatakse linnade ja valdade 2023. a teenustasemete tulemused. Kl 13.30–16.00 peetakse Rapla riigimajas sel puhul ka temaatiline seminar, mida saab jälgida kas kohapeal või üle videosilla. Seminaril osalemiseks tuleb registreeruda.

 

Kolmapäev, 12. juuni

  • Kl 9 algab Sakus Maaelu Teadmuskeskuse suures saalis Eesti maaelu arengukava ning Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika riikliku strateegiakava ühise seirekomisjoni V istung. Istungil on plaanis kinnitada maaelu arengukava 2023. a seirearuanne. Lisaks tutvustatakse komisjonile strateegiakava teist muudatuste paketti, antakse ülevaade maaelu arengukava 2023. a hindamisest ning tutvustatakse strateegiakava sekkumiste KK2.1, 2.2, 2.5 ja KK1 tegevuste valimise metoodikat ja kriteeriume. Istungi materjalid avalikustatakse pärast istungi toimumist ministeeriumi kodulehel.

 

Neljapäev, 13. juuni

  • Regionaalminister Piret Hartman osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.
  • Regionaalminister Piret Hartman külastab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Pärnus peetavat ärifoorumit.
  • Kesk-Eesti regionaalse arenguleppe nõukogu koosolekul vaadatakse läbi arenguleppe viimane versioon enne selle ministeeriumitele kooskõlastamiseks saatmist. Nõukogusse kuuluvad liikmed Järvamaalt, Raplamaalt, Viljandimaalt, Lääne-Virumaalt, Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumist, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist, Haridus- ja Teadusministeeriumist, Kliimaministeeriumist ning neli piirkonna ettevõtjat. Tegu on 2023. aastal alanud pilootprojektiga, mille käigus on moodustatud Lõuna-Eesti ja Kesk-Eesti regioonides nõukogud ning koostatakse regionaalsed arengulepped, mis allkirjastatakse tänavu sügisel.

 

Reede, 14. juuni

  • Regionaalminister Piret Hartman viibib visiidil Ida-Virumaale. Plaanis on kohtumised maakonna põllumeestega, kõigi kohalike omavalitsuste juhtidega ja Põhjarannikuga ning külaskäik Estonia aherainemäe seikluskeskusesse ja Kiviõli Keemiatööstusesse. Ministrit saadab visiidil Vabariigi Valitsuse piirkondlik esindaja Jaanus Purga.
  • Regionaalarengu asekantsler Sigrid Soomlais osaleb Balti riikide piirkondliku konkurentsivõime tõstmise algatuse teemalisel arutelul.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.