Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu maapiirkonna elanikele luuakse ühtne Tartu+ bussipilet (2024-06-07 04:43:23)


Foto: Mana Kaasik

 

Tartu linnavalitsus esitas linnavolikogule otsustamiseks eelnõu, mille kohaselt saavad Tartu linna maapiirkonna ja linna vahel liikuvad bussireisijad osta alates sellest suvest ühtse Tartu+ pileti, mida saab kasutada nii linnaliinibussides kui ka maakonnaliinide bussides.

 

"Tartu linnaliinivõrk ei ulatu kõikjale Tartu maapiirkonda ning sealsed elanikud kasutavad igapäevaseks liikumiseks maakonnaliine. Praegu peavad paljud Tartu maapiirkonna elanikud ostma eraldi bussipileti nii linnaliinidel kui ka maakonnaliinidel sõitmiseks. Soovime, et ühistransport oleks kogu Tartu linna territooriumil elanikele mugavalt ja soodsalt kättesaadav ning seetõttu oleme koostöös Tartumaa ühistranspordikeskusega leidnud võimaluse luua ühise pileti. Loodame, et uus Tartu+ pilet valmistab rõõmu tänastele kasutajatele ning toob bussidesse ka ridamisi uusi kasutajaid," ütles abilinnapea Raimond Tamm. 

 

Tartu+ piletit saab kasutada nii linnaliinibussides kui ka MTÜ Tartumaa Ühistranspordikeskuse maakonnaliinibussides Tartu linnas ja maapiirkonnas ning Kambja valla haldusterritooriumil asuvates Mileedi, Haigla, Eerika ja Märja peatustes. Tartu linna maapiirkonda kuuluvad llmatsalu ja Märja alevik ning Haage, Ilmatsalu, Kandiküla, Kardla, Pihva, Rahinge, Rõhu, Tähtvere, Tüki ja Vorbuse külad. 

 

Suve keskel kasutusele tulev Tartu+ pilet maksab 21,28 eurot ja kehtib 30 päeva. Piletit saavad osta isikud, kelle elukoht on registreeritud Tartu linnas või Kambja vallas. Tartu linnaliinibussides kehtivad linna soodustused, maakonnaliinides üleriiklikud soodustused.

 

Tartu+ pilet tuleb kasutusse koostöös Tartu linnavalitsuse ja MTÜ Tartumaa Ühistranspordikeskusega.

 

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.