Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-06-06 04:49:41)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 44 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 15.

 

Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti. Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

4. juunil teatati, et Haaberstis Taludevahe tänava kortermajas lõi 41-aastane mees 52-aastast naist.

 

Röövimine

4. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kalaranna tänaval ähvardas seni tuvastamata mees relvataolise esemega 30-aastast naist ning võttis temalt ära sularaha. Kahju on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Vargused

4. juunil varastati Saue vallas Laagri alevikus Xiaomi Electric Scooter 4 tõukeratas, Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey tõukeratas ja Classic Lady Sport jalgratas. Kahju on kokku ligikaudu 1205 eurot.

 

4. juunil teatati, et Lääne-Harju vallas Keila-Joa alevikus varastati sõidukist dokumendid ja sularaha. Kahju koos autoklaasi lõhkumisega on kokku umbes 1300 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

Mai keskel varastati Tartus Jaama tänava kortermaja keldriboksist Scott jalgratas ning tööriistu. Kahju on umbes 420 eurot.

 

27. mail varastati Tartus Vanemuise tänava rattaparklast musta värvi Schwinni maastikuratas. Ratta küljes oli ka kiiver. Kahju on umbes 600 eurot.

 

26. mail varastati Tartus Nooruse tänava rattaparklast lukustatud Scott Contessa naiste jalgratas. Kahju on 800 eurot.

 

Ööl vastu 24. maid varastati Tartus Õnne tänava  hoovist kaks lukustatud jalgratast Cube. Kokku on kahju 1000 eurot.

 

Valgamaa

 

Vargus

Ööl vastu 4. juunit varastati Valgas J. Kuperjanovi tänava maja keldrist kaks jalgratast. Kahju on umbes 855 eurot.

 

Piiriturvalisus

5. juuni varahommikul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneda soovinud Ukraina kodanikku. Naisega vestluses ilmnes, et viimane on juba aastaid elanud Venemaal ning tal puudub seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

4.juunil anti politseile teada, et Narvas Soldina tänaval lõi 56-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus 38- ja 36-aastast meest. Lööja peeti kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

4. juunil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Venemaa ja kolmel Ukraina, kahel Iisraeli ning ühel Moldova, Serbia ja Usbekistani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus

Politseile teatati, et 29. mail müüs naisterahvas Pärnus Papsaare külas Facebook Marketplace`i vahendusel tugitooli, mille väidetav ostja palus edastada kulleriga. Selleks saadeti naisele kullerteenuse tellimiseks e-kiri, milles ta pidi teenuse PIN-koodidega kinnitama. Selle tulemusena läks kannatanu pangaarvelt maha 3000 eurot ning väidetava ostjaga enam ühendust saada polnud võimalik.

 

Vargus

Politseile teatati, et 28. ja 29. mai vahel varastati Pärnus Papiniidu tänaval kortermajast trepikoja käsipuu külge kinnitatud jalgratas Romet Rambler. Kahju on 300 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.