Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu laulupeo üldala piletid on välja müüdud (2024-06-05 09:49:29)

 

Laulu- ja tantsupeo nädala alguseni Tartus on jäänud vähem kui kaks nädalat. Tänaseks on välja müüdud kõik laulupeo üldala piletid, peolistele jagub kohti veel nummerdatud sektorites, mille hind on nüüd soodsam.  
 

Tartu laulupeo projektijuhi Sander Tamme sõnul on suurepärane, et eestlaste huvi Tartu laulupeo vastu on suur ja piletimüük näitab, et palju külalisi on tulemas ka väljastpoolt Tartut ja Lõuna-Eestit. Pidu mahub nautima veel umbes 1000 külalist, kel on võimalik pilet soetada nummerdatud sektoritesse.   

 

“Selleks, et võimalikult paljud saaks laulupeo hällis pidu nautida ja ei peaks kallima piletihinna tõttu koju jääma, langetasime numbrikohtade hinda,” rääkis Tamm. Allesjäänud piletid müüakse aprilli ja mai hinnaga. Täispilet maksab 45 eurot, sooduspileti saavad osta õpilased, pensionärid ja erivajadusega külalised.  

 

Laulukaare all saavad kokku ligi 10 000 lauljat ja muusikut, kes tulevad Tartusse kokku üle terve Eesti. Piletid on saadaval Piletilevis.

 

Tartu laulupeost 22. juunil teeb otseülekande Eesti Rahvusringhääling. Kõik, kes otsustavad pidu jälgida televisioonis, saavad seda teha algusega kell 18.00 ETV2-s. 

 

Allikas: Tartu LV 05.06.2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.