Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikoolis algas üliõpilaste vastuvõtt eestikeelsetele õppekavadele (2024-06-04 05:36:02)


Geodeesia, kinnisvara, maakorralduse üliõpilased ja juhendaja.
Foto: Eesti Maaülikool

 

3. juunil algas vastuvõtt Eesti Maaülikooli eestikeelsetele õppekavadele bakalaureuse- ja magistriõppes. Sel aastal on valikus 34 õppekava.

 

Keskhariduse baasil saab Eesti Maaülikooli õppima tulla 18le eestikeelse bakalaureuse-, inseneriõppe, rakenduskõrghariduse ning loomaarsti integreeritud õppe õppekavale. Neile, kellel on bakalaureusekraad juba omandatud, on valikus 16 magistriõppekava.

 

Eesti Maaülikooli õppeosakonna juhataja Ina Järve ütles, et maaülikoolist leiab mitmekesise valiku roheteemadega seotud erialadest, mis muutuvad ühiskonnas järjest olulisemaks. „Meie õppekavad varieeruvad aiandusest, toiduainete tootmisest, metsandusest ja veterinaariast kuni geodeesia, keskkonnakaitse, puidutöötlemise, tehnotroonika, maamajanduse ja isegi ergonoomikani. Tahan ka rõhutada, et maaülikooli lõpetajad on tööturul hinnatud, sest paljudel neil erialadel napib spetsialiste,“ lisas Järve.

 

Esimest korda saab õppima asuda uuel ja Eestis ainulaadsel ringibiomajanduse õppekaval, mis  õpetab leidma ja looma innovaatilisi keskkonnasõbralikke lahendusi bioressursside ja nende töötlemisel tekkivate kõrvalsaaduste tõhusaks kasutamiseks. Vaata ringbiomajanduse õppekava tutvustavat videot.

 

Sisseastumisavaldusi saab esitada 3. juunist kuni 4. juulini elektroonselt sisseastumise infosüsteemis SAIS aadressil www.sais.ee. Vastuvõtuperioodi lõpus, 25. juunist kuni 4. juulini saab oma sisseastumisdokumendid tuua ka ülikooli kohapeale, neid võetakse vastu tööpäeviti kell 9-15 Eesti Maaülikooli peahoones (F. R. Kreutzwaldi 1a, Tartu). Õppekavade ja sisseastumistingimustega  saab tutvuda Eesti Maaülikooli kodulehel https://www.emu.ee/sisseastujale/.

 

Kuni 15. juunini kestab Eesti Maaülikoolis ka avalduste vastuvõtt doktoriõppesse asumiseks. Doktoritööde teemad ja juhendajad leiab maaülikooli kodulehelt.

 

Ingliskeelsetele õppekavadele on selleks aastaks Eesti Maaülikoolis põhivastuvõtt küll lõppenud, kuid kahele ingliskeelsele magistriõppekavale, maastikuarhitektuur ning keskkonnajuhtimine kliimamuutuse tingimustes, avatakse lisavastuvõtt vabadele kohtadele 13.-21. juunini nende riikide kandidaatidele, kel pole vaja Eestis viibimiseks taotleda viisat.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 04.06.2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.