Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-06-04 05:19:37)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 118 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 81 varavastast kuritegu, sealhulgas 73 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28.

 

Juhtimiselt kõrvaldati 12 joobekahtlusega sõidukijuhti. Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai viga kolm inimest.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargused

3. juunil varastati Põhja-Tallinnas Kopli tänava kortermaja keldrist rohelist värvi jalgratas Adriatica Cruiser. Kahju on ligikaudu 396 eurot.

 

3. juunil varastati Mustamäel Mustamäe teel asuvast poe juurest jalgratas Scott Aspect. Kahju on ligikaudu 250 eurot.

 

3. juunil varastati Kristiines Endla tänaval jalgrattahoidlast elektriline tõukeratas OKAI. Kahju on ligikaudu 500 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

3. juunil teatati, et Viimsi vallas lõi 32-aastane mees oma endist 24-aastast elukaaslast.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

Politsei sai teate, et ööl vastu 25. maid varastati Tartus Uuel tänaval maja eest musta värvi jalgratas Classic Legend 10. Kahju on 269 eurot.

 

Politseile anti teada, et ajavahemikul 22.-24. mai lõhuti Tartus Tähe tänaval asuva kuuri tabalukk ja sellest varastati jalgratas Scott Sub Cross 50. Kahju on umbes 770 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et Alutaguse valla kinnistult on maha võetud ning varastatud 22 hall-lepa puud. Kahju on ligikaudu 600 eurot.

 

Kehalised väärkohtlemised

3. juunil puhkes Narvas A. Puškini tänava korteris 47-aastase õe ja 53-aastase venna vahel kähmlus. Kumbki sugulastest meedikute abi ei soovinud. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

3. juuni hommikul lõi 63-aastane mees Jõhvis Kuldreneti tänaval tuttavat 66-aastast naist. Tüli tagamaid ja täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

3 juunil sai politsei väljakutse Narvas V. Gerassimovi tänava korterisse, kus oli tuttavate naiste vahel puhkenud tüli, mille käigus lõi ning tiris 56-aastane naine talle tuttavaid juustest.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

1. juunil avastati, et Viru-Nigula vallas on sisse murtud ettevõtte ruumidesse ning minema viidud vaskkaablit. Kahju on ligikaudu 3375 eurot.  

 

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 3. juunit tungiti Rakvere vallas kallale 34-aastasele mehele. Vigastada saanud mehe viisid meedikud tervisekontrolliks haiglasse. Politseile on võimalikud teo toimepanijad teada ning juhtumi asjaolusid selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja ühel Taiwani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

3. juunil kontrolliti Narva piiripunktis ühe Serbia ja ühe Läti kodaniku pagasit ning avastati esemeid, millel peal Nõukogude sümboolika. Inimeste tähelepanu juhiti asjaolule, et Eestis on selline sümboolika keelatud. Inimesed loovutasid esemed ning jätkasid oma teekonda Eestisse.

 

3. juunil avastasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljuval suunal Venemaa kodaniku dokumente kontrollides, et inimene on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 28 päeva, neist ühe Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati üheks aastaks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile ja 300-eurone rahatrahv. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 3. juuni öösel löödi Sindis Kännu tänaval 45aastast meest. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 3. juuni päeval lõi 25aastane mees Kohila alevis Masti külas asutuse territooriumil 45aastast meest. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

 

Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 3. juuni õhtul lõi 49aastane mees Kuressaares Tehnika tänaval korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.