Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti toidu nõukogu mõtleb arengukava tulevikule (2007-07-19 18:10:38)

 

Kolmapäeval, 18. juulil põllumajandusministeeriumis toimunud Eesti toidu nõukogu istungil anti ülevaade arengukava rakendamisest käesoleval aastal, tutvustati uut Eesti toidu veebilehe lahendust ning arutleti arengukava tulevaste prioriteetide ja tegevuste üle.

Istungil andsid põllumajandusministeeriumi asekantsler Andres Oopkaup ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Käärma nõukogu liikmetele ülevaate elluviidud, töös olevatest ning planeeritavatest projektidest. Peagi on valmimas veebilehe www.eestitoit.ee uus lahendus, 26. oktoobril on tulemas traditsiooniline Eesti toidu päev ning ettevalmistamisel on veel mitmed erinevatele sihtrühmadele suunatud projekte.

Kõlama jäi nõukogu toetus põllumajandusminister Helir-Valdor Seederi arvamusele, et arengukava on väga oluline ning vajab toetust ka järgnevatel aastatel.

Eesti toidu nõukogu aseesimehe ja Eesti Toiduainetetööstuse Liidu esinaise Sirje Potisepa sõnul peab ka Toiduliit oluliseks ja vajalikuks Eesti toidu propageerimise jätkamist riigi poolt ka peale 2008. aastat.

Nõukogu liikmetel ning teistel sidusrühmadel paluti esitada 1. oktoobriks oma ettepanekud järgmise aasta projektide kohta, mida seejärel on võimalik nõukogu töögruppides süsteemselt arutada.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 19.07.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.