Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-05-30 05:05:44)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu sealhulgas 26 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 22.

 

Juhtimiselt kõrvaldati kümme joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

28. mail teatati, et Haabersti Paldiski maantee kauplusest varastas mees erinevaid kaableid. Tekitatud kahju on 451,98 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Omavoliline sissetung

28. mail sai politsei teate, et Luunja vallas Veibri külas Vahtramäe teel on öösel murtud sisse ridaelamu boksi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

28. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tartus Anne tänaval asuva maja kortermaja trepikojast varastati lukustatud elektriline tõukeratas. Kahju on 250 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Ukraina kodanikul, sest inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks.

 

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

28. mail sai politsei väljakutse Narvas Rakvere tänaval asuvasse parklasse, kus 35-aastane ja 40-aastane mees lõid 35-aastast meest. Lööjad peeti kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

28.mail sai politsei väljakutse Kunda linna, kus 40-aastane mees lõi oma elukaaslast. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

28. mail märkasid Narva kordoni piirivalvurid Narva veehoidlal asuval Kosesaarel inimest, kellel puudus PPA kooskõlastus seal viibimiseks. Mehele määrati rahatrahv 60 eurot.

 

28. mail avastasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestist väljuval suunal Serbia kodaniku dokumente kontrollides, et mees on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 17 päeva, neist ühe päeva Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kuueks kuuks ning määrati rahatrahv 200 eurot. Seejärel lahkus mees Venemaale.

 

28. mail tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kuuel Venemaa ja neljal Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Kelmus

Politseile teatati, et ajavahemikul 15.–22. mai liitus Järva vallas naine investeerimisplatvormiga Allgreattrade.com. Seejärel on naist korduvalt kallutatud võtma AnyDesk rakenduse abil krediidiasutustest laene, mille summad on edasi kantud võõrale pangakontole. Tekitatud kahju on 11 932 eurot. 

 

Saaremaa

 

Arvutikelmus

Politsei sai teate, et 25. mail avastas Muhu vallas naine, et tema arveldusarvelt on tehtud mitmeid broneeringuid Lõuna-Ameerika Prantsuse Guajaanas asuvale pangakontole. Kahju on 1920 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.