Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-05-23 10:26:54)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 52 varavastast kuritegu sealhulgas 32 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 22.

 

Toimus kuus inimkannatanuga liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kaheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

22. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval ründas 35-aastane mees oma 38-aastast endist elukaaslast.

 

22. mail teatati, et Nõmmel Värsi tänaval lõi 60-aastane mees 22-aastast meest.

 

22. mail teatati, et Lasnamäel Raadiku tänava kortermajas lõi 72-aastane mees tooliga oma 67-aastast abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

22. mail teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänava kortermajas lõi 43-aastane mees oma 44-aastast abikaasast. Politseinikud pidasid mehe kinni

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

22. mail tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Valgevene kodanikul, kuna tal puudusid asjakohased dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

 

22. mail kontrollisid Lõuna prefektuuri migratsiooniametnikud Põlvamaa ettevõtteid selgitamaks, kas nende töötajad viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult. Kontrolliti 12 juriidilist ning 74 füüsilist isikut. Kontrollkäigul rikkumisi ei tuvastatud.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Ähvardamine

22.mail anti politseile teada, et sotsiaalmeediaplatormil Viber ähvardati 35-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

22. mai sai politsei väljakutse Tamsalu linna, kus alkoholijoobes 28-aastane mees ründas enda elukaaslast. Politseinike saabudes oli mees kodust lahkunud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

22. mail avastasid piirivalvurid kaks ajutise kontrolljoone ebaseaduslikku piiriületust Narva jõel suunaga Eesti-Vene-Eesti. Väikelaeva juhtidele määrati rahatrahvid.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

Politseile anti teada, et 21. mai hommikul varastati Pärnu linnas Paikuse alevis Pärnu jõe ääres telgist mobiiltelefon Samsung. Kahju on 250 eurot.

 

Raplamaa

 

Arvutikelmus

Raplamaal elav naine andis politseile teada, et 15. mail sisenes ta internetipanka, kasutades enda tuvastamiseks Smart-ID, kuid sisenemine ebaõnnestus. Teisel katsel panka sisenemine õnnestus, kuid siis avastas ta, et tema nõusolekuta on tehtud tema pangakontolt makse summas 400 eurot.

 

Saaremaa

 

Vargus

Politseile anti teada, et 11. mail varastati Saaremaa vallas Möldri külas mere äärest halli värvi 2,7-meetrine kummipaat. Kahju on 2 000 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 23.05.2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.