Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-05-22 04:52:35)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 77 varavastast kuritegu sealhulgas 34 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 16.

 

Toimus kuus inimkannatanuga liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

21. mail varastati Lasnamäel Punasel tänaval lukustamata sõidukist rahakott koos dokumentidega. Kahju on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Asja omavoliline kasutamine

20. mail avastati, et Tartus Ringtee tänava autoteeninduse parklast on ärandatud remonti toodud sõiduauto Renault. Politsei tabas masina Tartus Annelinnas ühes alaealise sohvriga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

20. mail avastati, et Kastre vallas talu õuelt on ärandatud sõiduauto Audi, mille politseinikud tabasid ühes alaealise juhiga Tartus Annelinnas.

 

Vargus

18. mail avastati, et Tartu vallas Raadi alevikus on varastatud maja ees seisnud lukustatud jalgratas Scott. Kahju on 586 eurot.

 

Piiriturvalisus

21. mail kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneda soovinud Usbekistani haagisega veokit ning avastasid, et selle juht esitas täielikult võltsitud kindlustuspoliisid. Kuna juht oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse, siis kriminaalmenetlust ei alustatud. Ta tasus riigituludesse 600-eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. mail sai politsei väljakutse Tapa linna, kus 41-aastane mees ründas endist abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

21. mail tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargused

Politseile anti teada, et 19. mail varastati Pärnus Karja tänaval asuva kaupluse juurest jalgratas. Kahju on 400 eurot.

 

Politseile anti teada, et 15. mail varastati Põhja-Pärnumaa vallas Libatse külas kortermaja rõdu alt erkrohelist värvi laste jalgratas. Kahju on 250 eurot.

 

Raplamaa

 

Vargus

Politseile anti teada, et ajavahemikul 20. mai hommikust kuni 21. mai lõunani täpselt tuvastamata ajal on Rapla vallas Kaigepera külas ukse lõhkumise teel sisse tungitud eramusse ja varastatud sealt erinevaid tööriistu, akulaadijad ja muusikakeskus. Kahju on 1 640 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.