Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-05-17 05:26:37)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 51 varavastast kuritegu. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

Juhtus seitse inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada seitse inimest. Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. mail teatati, et Kristiines Tondi tänava korteris tekkis konflikt 46- ja 43-aastase mehe ja 40-aastase naise vahel, mille käigus tekitasid nad teineteisele vigastusi. Esialgsetel andmetel olid kõik osapooled alkoholijoobes. Politsei pidas ühe mehe kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. mail teatati, et Lasnamäel Pae tänava korteris tekkis konflikt, mille käigus 49-aastane mees lõi oma 47-aastast elukaaslast. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

15. mail teatati, et Kesklinnas Estonia puiesteel tekkis konflikt, mille käigus 43-aastane mees lõi oma 40-aastast naistuttavat. Mõlemad osapooled alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

15. mail teatati, et Kesklinna jõusaali meeste riietusruumi lukustamata riidekapist on varastatud HOODIE pusa, sularaha ja riidekapi lukk. Tekitatud kahju on umbes 200 eurot.

Vargused

15. mail teatati, et Rae vallas Jüri alevikus murti sisse garaažiboksi ja varastati valge ja rohelisega mootorrattas Kawasaki KX250. Tekitatud kahju on umbes 7000 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. mail teatati, et Saue vallas Kohatu külas murti sisse konteinerisse ja varastati – mootorsaag, akutrell, akud. Tekitatud kahju umbes 2500 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. mail varastati Tartus Raatuse tänava rattaparklast jalgratas Merida. Kahju on 500 eurot. 

Piiriturvalisus

15. mail tõkestati Kagu piiripunktides Eestisse sisenemine ühel Serbia kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalasel koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

15. mail  avastas Mustvee kordoni radarvaatleja Peipsi järvel liikumas kaks jetti.  Piirivalve toimkond kontrollis aluseid ning avastas, et need ei olnud nõuetekohaselt liiklus või laevaregistrisse kantud. Lisaks puudus ka ühel juhtidest väikelaeva juhtimis õigus ja talle koostati väikelaeva ja jeti juhtimisest kõrvaldamise otsus. Inimesele määrati rahatrahv, summas 120 eurot. Teisele mehele määrati rahatrahv, summas 80 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida prefektuuri ööpäevainfo

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

15. mail avastasid piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku piiriületuse Narva jõel. Väikelaeva juhile määrati 240-eurone rahatrahv.

15. mail tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmel Venemaa ja kahel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

10. mail sai politsei teate, et Järva vallas Karinu külas tungis 43-aastane alkoholi tarvitanud mees ukse lõhkumise teel võõrasse eluruumi. Kahju on selgitamisel. Politsei toimetas 43-aastase mehe kainenema.

 

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

15. mail sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas Noarootsi osavallas lõi alkoholi tarvitanud 29-aastane mees enda abikaasat ja tekitas talle valu.

 

Raplamaa

Vargus

15. mail anti politseile teada, et 26. – 28. aprillil täpselt teadmata ajal varastati Kohila vallas Kohila alevikus Raadiku tänaval oleva kortermaja eest rattahoidjast rattalukuga kinnitatud jalgratas Tabou Blade. Kahju on 600 eurot.

 

Allikas: PPA 16.5.2024 pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.