Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-05-07 14:31:19)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 120 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 76 varavastast kuritegu, sealhulgas 51 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 52.

 

Juhtus 5 inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 16 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

6. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänava korteris lõi 40-aastane mees oma 31-aastast abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

6. mail teatati, et Lasnamäel Raadiku tänava kortermajas lõi 24-aastane naine 43-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

2. mail varastati Tartus Aleksandri tänavalt jalgratas Bottecchia. Kahju on ligemale 300 eurot.

 

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 7. maid sai politsei väljakutse Tartus Vallikraavi tänava kortermajja, kus 22-aastane mees oli lasknud gaasi näkku 46-aastasele mehele. Politsei pidas 22-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Ööl vastu 7. maid avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Serbia kodaniku dokumente kontrollides, et mees on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult üheksa päeva ning veetnud neist kolm Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld Eestisse, määrati 200-eurone rahatrahv ning seejärel lahkus inimene Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

6. mail sai politsei teate, et Sillamäel ähvardas joobes 44-aastane mees avalikus kohas inimesi noaga. Keegi viga ei saanud ja politseinikud pidasid mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kehaline väärkohtlemine

6. mail teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel lõi parkimise pärast tekkinud konflikti tõttu 58-aastane mees 43-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kolmel Venemaa kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

6. mail kontrollisid Narva-1 piiripunkti piirivalvurid Venemaa kodaniku dokumente ja selgus, et inimene oli viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 103 päeva ja neist ühe Eestis. Inimesele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld Schengeni territooriumile. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa

 

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 10.– 29. aprill varastati Muhu vallas Tusti külas talu kinnistult küttepuid. Kahju on 234 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 07.05.2024 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.