Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu mudilaskoorid annavad emadepäeval kauni kontserdi (2024-05-07 06:54:24)


Foto autor: Kerli Viidebaum


Sel pühapäeval, 12. mail tähistavad Tartu ja Tartumaa mudilaskoorid emadepäeva laulupäevaga “Minu rõõm”. Kontsert toob lavale ligi 200 mudilast ning on viimane Tartu 2024 laulu- ja tantsupeo eelsündmus enne suurt peonädalat.

 

Emadepäevale pühendatud kontserdil kõlab rõõmus ja energiline repertuaar, mis annab aimu ka mudilaskooride plokist Tartu laulupeol. Esitamisele tulevad Airi Liiva “Laskem laulda”, Priit Pajusaare “Samblalõhnaline laul” ja Külli-Katri Eskeni “Õnn tuli õuele”. Samuti kõlab lastekooride repertuaaris olev Miina Härma “Emakesele”.

 

Laulupäeva kunstilise juhi Külli Karaski sõnul on eriline, et nii mitme kooli mudilased ühise kontserdi annavad ja sellega laulupeo sisse juhatavad. “Mõnus lauluvalik laseb mudilastel särada ning õnne ja rõõmu publikuga jagada. Kes teeks seda paremini kui laululaps!” lisas Karask.

 

Laulude vahepeal mängitakse koos publikuga vanasõnamängu ja tantsitakse folkloorseid tantse, mida saadavad folklooriklubi Maatasa ja keelpilliansambel Helinad.

 

Kontserdil esinevad mudilaskoorid Tamme koolist, Mart Reiniku koolist, Miina Härma gümnaasiumist, Karlova koolist, Lähte koolist ja Nõo põhikoolist. Kontserdi lavastaja on Ivika Hein ja kunstiline juht Külli Karask.

 

Laulupäev toimub Vanemuise kontserdimajas algusega kell 15. Piletid on müügil Piletilevis.  

 

Allikas: Tartu uudised

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.