Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Suvisele Autovabaduse puiesteele otsitakse tänavatoitlustajaid (2024-04-09 08:54:49)


Autovabaduse puiestee. Foto: Eva Maria Tartu


Eeloleval suvel oodatakse taas rahvast Tartu kesklinna Autovabaduse puiesteele, kus pakutakse mõnusat ajaveetmisvõimalust ja tihedat kultuuriprogrammi.

Autovabaduse puiesteele oodatakse kauplema tänavatoiduautosid või -haagiseid, mis pakuvad jooki ja toitu, mida on mugav tarbida käest ja püstijalu. Soovitavalt võiksid toidud olla valmistatud kvaliteetsest värskest toorainest ning AVP-l toitlustust korraldav Tartu Turg soovitab vähemalt ühe roa valmistada turul kaupleva kohaliku talu toorainest. Pakutavast kaubavalikust on välistatud kartulispiraalid, suhkruvatt, poolfabrikaadid ja väikepakenditesse pakitud suhkur, sool, kastmed, pipar, kohvikoor ning alkohol. Jookidest võib müüa A Le Coqi (sündmuse suurtoetaja) mittealkohoolseid tooteid. Omavalmistatud smuutid jms joogid on lubatud.

Kuna Autovabaduse puiestee on keskkonnahoidlik sündmus, kus järgitakse keskkonnahoidlikke põhimõtteid, siis peavad toidunõud ja söögiriistad olema korduskasutatavad.

Müügikohad komplekteeritakse kas terveks (6.07–12.08.24) või pooleks müügiperioodiks. Tänavatoiduauto või -haagis peab olema avatud E–K, P 12–20; N–L 12–22 (kaupleja soovi korral kl 24-ni) kogu määratud perioodil. Lähtuvalt ilmastikuoludest võivad korraldaja ja kaupleja kokku leppida erandid.

Pakkumisi oodatakse hiljemalt 19. aprilliks meiliaadressile rene.kiis@tartuturg.ee

Pakkumises peab olema välja toodud pakkuja nimi, registrikood, asukoha aadress ja kontaktandmed; auto või haagise pilt koos kirjeldusega; kavandatava menüü võimalikult täpne kirjeldus; ajaline eelistus ja rahaline pakkumus.

Esitatud pakkumised vaadatakse üle hiljemalt 26. aprilliks 2024.

Rohkem infot linna kodulehelt

 

Allikas: Tartu LV 09.04.2024 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.