Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi 15. nädala eelinfo (2024-04-08 09:55:33)

Esmaspäev, 8. aprill

Kliimaministeeriumi taastuvenergia valdkonnajuht Karlis Goldstein ja meretuuleenergia nõunik Nikon Vidjajev tutvustavad Teaduste Akadeemia energeetikakomisjonis tuuleenergia kasutuselevõtu analüüsi.

Eesti Loodusmuuseumi direktor Heidi Jõks osaleb Muuseumikaardi aastat kokkuvõtval üritusel – saame teada, kuidas on pilootaasta läinud ja mis põnevad plaanid ootavad ees.

 

Teisipäev 9. aprill

 

Kliimaminister Kristen Michal koos energeetika osakonna ametnikega osaleb Läänemeremaade energeetikaministrite kohtumisel Vilniuses.

Kliimaministeeriumi kantsler Keit Kasemets kohtub USA asevälisminister Geoffrey Pyattiga. Arutatakse taastuvenergeetika, tuumaenergeetika (eelkõige väikese moodulreaktori) ja sünkroniseerimise üle.

 

Nelijärve puhkekeskuses toimub algusega kl 9.30 Eesti Loodusturismi Ühingu strateegiapäev.

 

Keskkonnainvesteeringute Keskus korraldab Teamsis põhikooli õppekäikude toetuse infotunni. Keskkonnateadlikkuse programmi eesmärk on kujundada arusaama, et inimene on osa loodusest, meie majandustegevuse ja kultuuri jätkusuutlikkus sõltub loodusest ning looduse hüvesid kasutades peame arvestama piiridega, mida ületades ohustame kogu elu Maal. Toetused töötas välja Kliimaministeerium ning neid rahastatakse riigieelarvesse laekunud keskkonnatasude arvelt.  Infotund algab kl 15, rohkem infot KIK lehelt SIIT.

 

LIFE IP CleanEST projekt korraldab kella 10-12 veebiseminari Ida- ja Lääne-Virumaa reovee kohtkäitlussüsteemide inventuuri tutvustamiseksLIFE IP CleanEST projekti raames  on Keskkonnaamet koostanud Ida- ja Lääne-Virumaa kohtkäitlussüsteemide inventuuri aruande ning andnud hinnangu asustusüksuste maksimaalsele võimalikule reovee kohtkäitlejate arvule ja reostuskoormusele.  Lisaks aruandele on koostatud kohalikele omavalitsustele reovee kohtkäitlusmeetmete tegevuskava.

Link liitumiseks MS Teamsi kaudu siin.

 

 

Kolmapäev, 10. aprill

 

Täna ja homme osalevad Keskkonnainvesteeringute Keskuse spetsialistid Linnade ja Valdade Päevadel Tartus, kus tutvustavad kohalikele omavalitsustele suunatud toetuseid ja teenuseid ning omavalitsusjuhtide roheklubi R-Klubi. Rohkem infot KIKi lehelt.

 

Täna ja homme toimub Tartus XVIII Linnade ja Valdade Päevad, kus mõlemal päeval esineb ettekandega ka Kliimaministeeriumi elukeskkonna ja ringmajanduse asekantsler Ivo Jaanisoo. Teemadeks hea elukeskkonna suunad ja võimalused ning ringmajanduse arenguplaan.

 

Laupäev, 13. aprill

13. aprillil kell 12.30 on Kuressaare loodusfestivalil WoodMeadowLIFE projekti toel putukpesilaste töötuba. 

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.