Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2024-04-05 05:33:23)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 62 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 23.

Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

4. aprillil teatati, et Lasnamäel kortermajas tungis 29-aastane mees kallale oma 34-aastasele abikaasale. Mõlemad osapooled olid joobes. Konflikti juures viibisid ka lapsed. Politsei pidas mehe kinni.

 

4. aprillil teatati, et Kesklinnas Narva maantee kortermajas tekkis konflikt, mille käigus mees tungis kallale oma 49-aastasele elukaaslasele.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

4. aprillil teatati, et Viimsis majas tungis 60-aastane mees kallale 35-aastasele naisele.

 

4. aprillil teatati, et Paldiskis Rae tänava kortermajas tekkis konflikt, mille käigus 58-aastane mees lõi oma 54-aastast elukaaslast noaga. Mõlemad osapooled olid joobes. Politsei pidas mehe kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kelmused

Politsei poole pöördus Kohtla-Järvel elav naine, kes sai kõne väidetavalt sideoperaatorilt, kelle sõnul toimuvat naise kontol kahtlased tehingud ning sealt olla kadunud 1500 eurot. Naisele öeldi, et ta peab sõitma olukorra lahendamiseks Tallinnasse, oma kontolt raha välja võtma ning andma selle ühe tundmatu noormehe kätte. Seda naine ka hirmus tegi. Järgmisel päeval püüdis naine sama teha, kuid pangatöötaja keeldus talle raha väljastamast. Naine pöördus koju ning teavitas võimalikust kelmusjuhtumist politseid. Täpsemaid asjaolusid ning täpset kahju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

4. aprillil sai Narvas elav naine telefonikõne end sideettevõtte, keskpanga ja kaitsepolitsei töötajatena esitlenud kelmidelt, kelle sõnul saavat naine neid abistada kelmide tabamisel. Selleks paluti naisel minna oma kodupanga kontorisse ning võtta välja 10 000 sularaha ning see siis Omniva pakuautomaati kasutades edasi saata. Naine järgis juhtnööre ning kaotas seeläbi kelmidele suure summa raha. Kelmusjuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kehaline väärkohtlemine

3. aprillil lõi tuttav mees Lüganuse vallas tüli käigus 67-aastast naist. Vägivallajuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Omastamine

4. aprillil unustas alaealine laps Narvas Juuli tänava bussipeatusesse oma Samsungi mobiiltelefoni, mis sealt ära võeti. Kahju on 300 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemineühel Israeli, ühel Serbia, ühel Venemaa ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 4. aprillil ründas Põhja-Pärnumaa vallas Kergu külas 34-aastane mees oma endist elukaaslast.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.