Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-04-04 05:07:14)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 24.

 

Juhtimiselt kõrvaldati kaks joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

2. aprillil teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval korteris tekkis konflikt 29-aastase ja 28-aastase mehe vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

2. aprillil teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval korteris tekkis konflikt elukaaslaste vahel. Kiirabi toimetas 36-aastase naise haiglasse kontrolli, politsei pidas 34-aastase mehe kinni.

 

Kelmus

2. aprillil alustati menetlus juhtumis, kus 41-aastane Lasnamäe elanik sai kõne isikult, kes esitles ennast Tele2 töötajana. Seejärel sai mees kõne järgmiselt tundmatult isikult, kes väitis, et mehe Smart-ID kaudu on toime pandud kelmus ja võetud laen. Pangatöötaja väitis, et aitab mehel saada raha tagasi ning selleks pidi ta tegema ülekande tundmatule isikule. Mees tegi ülekande summas 490 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

2. aprillil Harku vallas tekkis verbaalne konflikt naabrite vahel, mis arenes füüsiliseks. Viga said 80-aastane naine ja 85-aastane mees, kelle kiirabi toimetas kontrolliks haiglasse. Ründajat politsei saabudes sündmuskohal enam ei olnud.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

28. märtsil teatati politseile, et Tartu linnas Vaksali tänaval asuvast varjualusega jalgrattaparklast varastati musta värvi elektrijalgratas Tenways CCGO600 ja musta värvi kiiver.

 

30. märtsil sai politsei teate, et Tartu linnas Turu tänaval varastati parkla piirdetoru külge lukustatud musta värvi jalgratas Author Classic. Kahju on 680 eurot.

 

2. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tartu linnas Raekoja platsil asuvas kohvikus varastati nagis rippunud talvejope taskust sularaha 3000 eurot.

 

Piiriturvalisus

3. aprillil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eesti Vabariigist väljumisel Venemaa kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et inimene oli seadusliku aluseta viibinud Schengeni territooriumil viis päeva ning neist ühe Eestis. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati sisenemiskeeld neljaks kuuks. Pärast menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

2. aprillil anti politseile teada, et Narvas A. Puškini tänaval lõi 31-aastane mees konflikti käigus 64-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

2. aprillil sai politsei väljakutse Narvas Tallinna maanteel asuvasse kauplusesse, kus 66-aastane mees lõi konflikti käigus teist meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

2. aprillil laekus politseile teade, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval ründas alkoholijoobes 30-aastane mees enda elukaaslast. Lapsed olid kodus. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Piiriturvalisus

2. aprillil tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

2. aprillil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ning ühel Usbekistani ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Kelmus

Politsei sai 1. aprillil teate, et märtsis sai Haapsalus elav naine telefonikõne, kus pakuti talle võimalust teha tööd läbi AnyDesk rakenduse. Naine laadis rakenduse alla ja tegi kokkulepitud sissemakse. Hiljem avastas naine, et tema pangakontolt on tehtud veel ka ülekanne võõrale kontole. Tekitatud kahju on 970 eurot.

 

Raplamaa

 

Vargus

2. aprillil anti politseile teada, et 28. märtsi õhtust kuni 29. märtsi lõunani täpselt tuvastamata ajal varastati Raplas Ehitaja tänaval kortermaja trepikojast rattalukuga kinnitatud jalgratas Classic. Tekitatud kahju on 600 eurot.

 

Saaremaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 29. märtsil Saaremaa vallas Salme alevikus lõi 37-aastane mees oma endist elukaaslast.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.